Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/09-10   -   Pressemeddelelse

Peptider samler topforskere og virksomheder fra hele verden

Forskningsverdenen, lægemiddelindustrien og biotekvirksomhederne er i stigende grad optaget af peptider. De består ligesom proteiner af aminosyrer og rummer et næsten ubegrænset potentiale i forhold til at udvikle nye og bedre lægemidler, som det eksempelvis er tilfældet med den seneste HIV-medicin. Den nyeste viden på området vil blive præsenteret i Bella Center til European Peptide Symposium, som

LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet er med til at arrangere. Her vil 700 topforskere fra hele verden sammen med medicinal- og biotekindustrien mødes for at dele forskningsviden og skabe nye samarbejder på tværs af universitetsverdenen og industrien.

European Peptide Symposium finder sted d. 5.-9. september 2010 i Bella center.

Konferencen er arrangeret af Knud J. Jensen, professor ved LIFE - Eet Biovidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, Thomas Høeg-Jensen fra Novo Nordisk A/S og adjungeret lektor ved LIFE - Det Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet, samt Morten Meldal fra Carlsberg Laboratorium og adjungeret professor ved Det Farmaceutiske Fakultet på Københavns Universitet.

For yderligere oplysninger om konferencen kontakt professor Knud J. Jensen fra Institut for Grundvidenskab og Miljø på LIFE, mobil 6166 9326.

Se også konferencens hjemmeside : www.31eps.dk.

Relevant information

http://www.life.ku.dk


Pressekontakt


Firma

Det Biovidenskabelige Fakultet
Bülowsvej 17
1870 Frederiksberg C , Danmark

  353 32171

http://www.life.ku.dk

Modtag nyheder fra Det Biovidenskabelige Fakultet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire