Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/09-10   -   Pressemeddelelse

Charlotte Munck skal spille Eliza Doolittle

Sidste år imponerede Cecilie Stenspil med sin pragtpræstation som blomsterpigen Eliza Doolittle i Det Kongelige Teaters overvældende publikumssucces My Fair Lady. Når forestillingen vender tilbage til foråret bliver det med endnu en stjerne på scenen. Charlotte Munck har netop sagt ja til at dele den kvindelige hovedrolle med Cecilie Stenspil.

"Eliza er en enormt krævende rolle, en kæmpe udfordring for en skuespillerinde. Rollen stiller store tekniske krav, Eliza gennemlever en stor psykologisk udvikling, man skal kunne synge, danse, kunne gøre troværdigt rede for Elizas sproglige udvikling og trække på et komplet repertoire af følelser," siger instruktør Kasper Holten og fortsætter:

"I Charlotte Munck tror jeg vi har fundet et superstærkt bud på en ny Eliza, der med sin kombination af styrke og skrøbelighed, sin store musikalitet og sin tekniske dygtighed vil kunne give et stærkt, personligt bud på denne nærmest mytologiske rolle."

Skuespilchef Emmet Feigenberg synes, at Charlotte Munck er et vidunderligt bud på en anden Eliza, fordi hun ifølge skuespilchefen vil tilføje rollen sin egen helt personlige blanding af det sødmefulde, det skæve og det fortryllende.

"Rollen som Eliza Doolittle er hjertet i My Fair Lady. Både menneskeligt og musikalsk. Med Charlotte Munck og Cecilie Stenspil som sæsonens to Eliza'er, giver vi faktisk publikum den perfekte grund til at se forestillingen to gange," siger skuespilchefen.

Professor Higgins spilles igen af Tom Jensen, der netop er kåret som Årets Revyskuespiller 2010.

Premiere: 18. februar 2011

Læs mere om My Fair Lady her
Læs mere om Charlotte Munck og hent pressebillede her

Medvirkende:
Cecile Stenspil/Charlotte Munck, Eliza Doolittle
Tom Jensen, Professor Higgins
Malene Schwartz/ Helle Hertz, Mrs. Higgins
Zlatko Buric, Alfred Doolittle
Lise-Lotte Nielsen, Mrs Eynsford-Hill
Magnus Vigilius, Freddy
Margrethe Koytu, Mrs Hopkins
Mette Horn, Mrs Pearce/Karpathy
Runi Lewerissa, Jamie

Instruktion:
Kasper Holten

Relevant information

http://www.kglteater.dk


Pressekontakt


Firma

Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K., Danmark

  33 69 69 83

http://www.kglteater.dk

Modtag nyheder fra Det Kongelige Teater på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire