Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/09-11   -   Pressemeddelelse

Flot løssalgsstart på Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teaters sæson 11/12 er indledt med to ugers forrygende løssalg, der tegner godt for publikumsinteressen. Antallet af billetter solgt på de to første uger er steget med 52 % i forhold til sidste år.

Teaterchef Erik Jacobsen:
Det er en fantastisk start på sæsonen, som kun kan give grund til optimisme. Billetsalget er steget markant i forhold til sidste år, så mon ikke vi nu endegyldigt kan afblæse enhver snak om publikumskrise på Det Kongelige Teater?

Fremgang er der også i salget af abonnementsbilletter, hvor salget er steget med 6%.
Sammenligner man således det samlede salg (billetter solgt i abonnement og i løssalg) indtil nu, sammenlignet med samme periode sidste år, er der en stigning på i alt 16%.

De fem mest eftertragtede forestillinger er indtil videre for skuespillets vedkommende: Den Gerrige, Gengangere, En skærsommernatsdrøm, Mågen og Det gode menneske fra Sezuan.
I balletten har Nøddeknækkeren, Kom Bamse, nu balletter vi!, Et folkesagn, Enetime og Sylfiden og Broadway for en aften trukket flest. Og for operaens vedkommende ramte følgende forestillinger top fem: Tosca, Cavalleria rusticana/Bajadser, La traviata, Così fan tutte og Parsifal.

Hvor der til sæson 10/11 blev solgt i alt 22.709 billetter på de første to uger, nåede salget i år op på 34.543.

Relevant information

http://www.kglteater.dk


Pressekontakt


Firma

Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K., Danmark

  33 69 69 83

http://www.kglteater.dk

Modtag nyheder fra Det Kongelige Teater på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire