Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/12-11   -   Pressemeddelelse

Bogen Realitetens konflikt versus konfliktens realitet er udkommet

En højaktuel og provokerende bog om det moderne samfunds selviscenesættelse.

Medierne fortjener al den opmærksomhed, som de lever af at tage med deres italesatte realitet. Det er imidlertid ikke deres italesatte realitet, der er interessant, men dem selv, den måde de italesætter en kunstig realitet på, der er interessant!

De har længe orienteret sig "som om", at den italesatte realitet kunne erstatte alt andet. Men realiteten med dens problemer lader sig ikke erstatte med den kun italesatte realitet, de kunstige ideologiske konflikter, konfliktens realitet.

Mistilliden til aksemagten; spindoktorer, politikere og journalister er udbredt.

Spinkulturen har helt utilsigtet sat sig i et klamt skær.

Men det store opgør med denne kultur har svært ved at finde et forpligtende udtryk i medierne selv. Det er fordi, de som det syge forhindrer den rigtige diagnose over sig selv i at komme til udtryk.

Troels Lund Poulsens magtmisbrug som skatteminister (ulovligt forsøg på at få oppositionens leder dømt, og derefter, fordi det mislykkedes, at lade udvalgte personfølsomme oplysninger sive til udvalgte medarbejdere i medieverdenen) er kun et eksempel på den rådne kultur, som alliancen mellem politikere, spindoktorer og almindelige journalister har udviklet sig til.

Bogen, "Realitetens konflikt versus konfliktens realitet", handler om denne syge kultur, om de kunstige former for ideologisk og politisk konflikt, der er sat i verden som en syg kulturs bekvemme erstatning for indsigten i sig selv og den dybere og langt mere ubehagelige konflikt, realitetens konflikt, som de kun italesatte ideologiske konflikter bekvemt fortrænger opmærksomheden fra.

Det er budskabet i bogen "Realitetens konflikt versus konfliktens realitet".

Bogen er anderledes, krævende og original. Den bygger på Niklas Luhmanns systemteori, og henvender sig primært til folk ved højere uddannelsesinstitutioner i et direkte og krævende sprog.


Relevant information

http://steenolerasmussen.dk


Pressekontakt


Firma

Det Stenske Forlag
Enggårdsvej 19
5270 Odense N, Danmark

  36 93 23 63
  61 79 17 07

http://steenolerasmussen.dk

Modtag nyheder fra Det Stenske Forlag på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire