Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
27/05-11   -   Pressemeddelelse

Superstjernen DJ Layla klar til at indtage Danmark

Med over 4 mio. views samlet på YouTube, signings til bla. Ministry Of Sound i UK og Universal/Vale i Spanien samt #1 placeringer på hitlister i store dele af Østeuropa, så er DJ Layla godt på vej til at blive det næste store navn fra Rumænien der sammen med Edward Maya og Inna vil få folk på dansegulvene.

I Danmark blev det Digital Movement Records der var hurtigst til at sikre sig storhittet "Single Lady", og mon ikke det er et godt bud på et lille sommerhit i det danske?

Bag DJ Layla står bla. Radu Sîrbu der også var en af de tre frontmænd i O-zone der i 2004 væltede de europæiske hitlister med "Dragostea Din Tei". Så hitsnedkeriet er i orden.

I Danmark bliver i første omgang udgivet både originalen med Alissa på vokal såvel som UK Versionen med Dee-Dee samt de internationale remixes af The Perez Brothers og Static Shokx, men som noget helt specielt har vi hos DMR allieret os med en håndfuld stærke danske remixere, og deres bud på DJ Layla "Single Lady" vil følge i løbet af sommeren!

Singlen er lige blevet sendt ud til landets top dj's og debuterede som #33 på ugens Dancechart.

Relevant information

http://www.digitalmovement.dk


Pressekontakt


Firma

Digital Movement Records
Halmtorvet 12, 5. th
1700 København V, Danmark

  +45 29 29 49 75
  +45 29 29 49 75

http://www.facebook.com/digitalmovementrecords

Modtag nyheder fra Digital Movement Records på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire