Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
15/11-12   -   Pressemeddelelse

De nye konger

Jin N Shawdy blander dubstep og dansk hiphop iet kraftfuldt kantet univers, hvor blæksmurt kærlighed møder bombastisk galskab i radiovenlige hits.

Bag navnet Jin N Shawdy gemmer sig Daniel Thorup og Patrick Løvgren, der allerede har cementeret deres navn i hjembyen Horsens, og nu er turen for alvor kommet til resten af landet. Sidste år lagde de grundstenene til den nationale anerkendelse med en placering på den officielle danske Dancechart og ved at varme op for Jooks og Johnson, ligesom de var nomineret til prisen som årets bedste hiphop act ved Underground Music Awards i 2011.

Her i 2012 er det igen gået utrolig hurtigt for Horsensdrengene. Deres single "˜Endnu En Dag' har ligget i rotation på diverse radiostationer såsom DR Mama m.fl., og med en featuring på sommer og Dancechart hittet "˜Klap Forhelvede' fra Benjamin Led & Nash med dertilhørende klubtour samt opvarmning for Joey Moe på Langelandsfestivalen, er der lagt op til den helt store fest når deres EP "˜Kongerne Kommer' for alvor tager fat i det danske publikum.

Digital Movement Records / Facebook
www.facebook.com/digitalmovementrecords

Digital Movement Records / YouTube
www.youtube.com/dmrdenmark


Relevant information

http://www.digitalmovement.dk


Pressekontakt


Firma

Digital Movement Records
Halmtorvet 12, 5. th
1700 København V, Danmark

  +45 29 29 49 75
  +45 29 29 49 75

http://www.facebook.com/digitalmovementrecords

Modtag nyheder fra Digital Movement Records på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire