Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
21/11-13   -   Pressemeddelelse

Hitmagerne bag remixet af What Is Love fra Haddaway ude med ny single

Duoen bag det populære danske remix af Haddaways udødelige klassiker "What Is Love" har teamet op med vokalist og performer Glamboy P i et nationalt samt internationalt samarbejde. Teamet er nu aktuel med ny ørehængende single.

DJ- og producerteamet Lynx & Pico nåede i 2013 en milepæl i deres karriere, da de blev nomineret til en Danish DJ Award for deres remix af Haddaways udødelige club anthem "What Is Love". Der er skærpet opmærksomhed på duoen, der med Haddaway remixet opnåede deres hidtil højeste placeringer på de forskellige danske charts. Lynx & Pico har i kølvandet på deres Haddaway succes arbejdet på højtryk i studiet og er nu klar med deres seneste bud på et nationalt og internationalt hit..

Nummeret hedder "Rockin Your Bed" og er et højenergisk poppet nummer med referencer til dance musikken og den glade 90'er vibe.

Vokal og lyrik er leveret af Glamboy P, der efterhånden har bygget et navn op for sig selv i det københavnske klubmiljø. Glamboy P er som vokalist og performer en energisk og insisterende artist der, som man kender det fra amerikanske kunstnere, altid insisterer på, at en performance skal være en helhedsoplevelse. Derfor er det aldrig ordinært når Glamboy P er inviteret med som gæst.

Singlen er lige blevet signet til det tyske pladeselskab Toka Beatz og har officiel release i Tyskland, Østrig og Schweiz den 29. november 2013.

Singlen kan findes på alle de populære danske download og streaming tjenester.

Hent eller stream singlen her:

Rdio: www.kortlink.dk/rdio/da44
iTunes: www.kortlink.dk/itunes/cpw7
Spotify: www.kortlink.dk/spotify/cpw9
Deezer: www.kortlink.dk/deezer/cpwb
TDC Play: www.kortlink.dk/tdcplay/cpwa
YouMusic: www.kortlink.dk/youmusic/cqhg

Pressekontakt

Michael Hornung Helmer
Managing Director
  +45 29 29 49 75

Firma

Digital Movement Records
Halmtorvet 12, 5. th
1700 København V, Danmark

  +45 29 29 49 75
  +45 29 29 49 75

http://www.facebook.com/digitalmovementrecords

Modtag nyheder fra Digital Movement Records på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire