Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/01-17   -   Pressemeddelelse

DinnerDays vender tilbage i uge 7: Her kan du spise 3 retter for 195,-



Københavns nyeste restaurantfestival, DinnerDays, er klar til at indtage byen i uge 7 med tre retter for 195 kr. - billetsalget starter den 6. januar kl 10.

Uge 7 nærmer sig, og traditionen tro bugner det med gode muligheder for at spise ude til billige penge. Senest har den nye restaurantfestival, DinnerDays, meldt sig ind i kampen om de restaurantglade gæster. Her kan du se frem til at spise tre retter for 195 kr. billetgebyr på 25 kr.

Blandt de deltagende restauranter finder man blandt andet populære SULT, Lalala og Toro Istedgade, der står klar med en lækker tre-retters menu til anledningen. Eksempelvis kan du se frem til at forkæle smagsløgene med glaserede lammekæber på Toro eller en mør oksemørbrad på Asador.

Større end før

DinnerDays kunne i 2015 annoncere, at de placerede restaurantfestivalen i samme uge som giganten, Dining Week, der i uge 7 byder på tre retter for 215 kr. billetgebyr på 25 kr. Her startede DinnerDays ud med 10 restauranter, og de har denne gang udvidet repertoiret til at omfatte 21 gode københavnske restauranter.

"Vi er startet stille ud, men vi håber selvfølgelig på at kunne blive ved med at vokse i størrelse og fortsat tilbyde en god spiseoplevelse for gæsterne i uge 7," fortæller Peter Thygesen, der er partner i DinnerBooking.com, som står bag festivalen.

HVORNÅR: 13.-19. februar 2017
HVOR: På 22 forskellige københavnske restauranter
PRIS: 195 kr. billetgebyr (25 kr.)
BILLETSALG ÅBNER: Den 6. januar kl 10
KØB BILLET PÅ: DinnerDays.com

Disse restauranter deltager i DinnerDays i uge 7:

- SULT
- Toro Istedgade
- Couloir
- Tight
- Restaurant LaLaLa
- L'Imperatore
- Rio Temakeria
- Bistro Avenue
- Nørrebro Bryghus
- Pussy Galore's Flying Circus
- Tapas Huset
- Fuego
- Asador
- Spise/Bar nr. 20
- Aristo
- Plaza Grill
- Belis Bar
- Eattoday Østerbro
- Spisestedet Feed
- Bistro 235
- Kayak Bar

Om DinnerBooking.com

DinnerBooking.com er Danmarks største restaurantsite, hvor du kan finde inspiration, se ledige tider og booke bord på over 700 forskellige restauranter og caféer. DinnerBooking lancerede DinnerDays-konceptet for første gang i uge 42 i 2015 og er herudover medarrangør af restaurantfestivalen Spis

Relevant information

Se restauranter og menuer og køb billet på DinnerDays
http://dinnerdays.com/


Billeder


Pressekontakt

Peter Thygesen
Partner
  32555048

Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire