Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/04-14   -   Pressemeddelelse

DinnerBooking gør det lettere for restauranten at hjælpe sine gæster sikkert hjem fra påskefrokosten

Påsken betyder påskefrokoster, og påskefrokost er tit og ofte ensbetydende med et par rislende påskebryg og en lille promille. Derfor lader folk selvfølgelig bilen stå. Og nu er det blevet endnu lettere for restauranterne at hjælpe gæsten sikkert hjem: Tjeneren kan med et enkelt klik i restaurantens bordbookingsystem bestille en taxa til gæsten.

Som et led i en optimering af Danmarks største online bookingsystem har DinnerBooking indført en feature, der gør det hurtigt og let for restauranten at bestille taxa til deres gæster. Et enkelt klik i det bookingsystem, en stor del af de danske restauranter allerede benytter til at administrere bookinger og bordplan, sender nemlig tjeneren direkte til en taxabestilling.

Det er App'en Click A Taxi, som DinnerBooking i 2013 indgik et samarbejde med. Et samarbejde, der tjener begge parter: Click A Taxi får flere bestillinger igennem, og DinnerBookings system får endnu en feature, der er med til at fuldende restaurantens oplevelse af en smidig og tidsbesparende administration.

Peter Thygesen, der er direktør hos DinnerBooking, siger om samarbejdet med Click A Taxi: "Det var et samarbejde, der lå lige til højrebenet for begge parter. Det er en lille men bestemt ikke ubetydelig feature i vores bookingsystem. De nødvendige detaljer er allerede tastet ind gennem gæstens bordreservation, og derfor det er virkelig bare et enkelt klik i systemet for tjeneren - så er gæsten sikret en taxa.".

Både restauranterne og gæsterne har taget godt imod det nye tilbud, og DinnerBooking modtager udelukkende positiv feedback i forhold til den nye feature i bookingsystemet. Se Click A Taxis interview med Kødbyens Fiskebar her: http://goo.gl/nQmr2H .

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite.

Pressekontakt

Peter Thygesen
Partner
  32555048

Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire