Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/09-14   -   Pressemeddelelse

Her er danskernes favorit-restauranter i august



Danmarks førende bookingleverandør, DinnerBooking, har lavet en opgørelse over de restauranter, der har fået de bedste gæsteanmeldelser i august måned.

Hvorfor lytte til én enkelt mad-anmelder, når man kan vælge restaurant ud fra gæsternes samlede vurderinger? DinnerBooking, der registrerer bookinger for over 400 danske restauranter, finder hver måned de fem restauranter, der har scoret de allerbedste bedømmelser fra gæsterne selv.

I Østdanmark er Støvlet Katrines Hus i Sorø for første gang på førstepladsen, mens Lieffroy i Nyborg har indtaget førstepladsen i Vestdanmark.

Østdanmark (Sjælland):

1. Støvlet Katrines Hus, Sorø
2. Restaurant Krebsegaarden, København K
3. POP et SPISERI, København N
4. Studio, København K
5. Restaurant AOC, København K

Vestdanmark (Jylland og Fyn):

1. Lieffroy, Nyborg
2. Fru Møllers Restaurant, Odder
3. Brobygårds Køkken, Broby
4. Kähler Villa Dining, Risskov
5. Den Lille Kro, Aarhus C

Hvem er DinnerBooking?

DinnerBooking leverer bookingsystem til over 400 restauranter i Danmark og håndterer over 700.000 gæster om måneden. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, får bookeren tilsendt et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned laver DinnerBooking en Top 5 over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i Øst- og Vestdanmark. Denne måneds opgørelse er baseret på 17.380 besvarelser.

Pressekontakt

Peter Thygesen
Partner
  32555048

Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire