Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
03/12-14   -   Pressemeddelelse

Her er Danmarks bedst ratede restauranter i november

Danmarks førende restaurant-bookingsite, DinnerBooking, har lavet en opgørelse over de restauranter, der har fået de bedste gæsteanmeldelser i november måned.

Hvorfor lytte til én enkelt madanmelder, når man kan lytte til gæsternes samlede vurderinger?

DinnerBooking, der registrerer bookinger for over 475 restauranter og caféer, finder hver måned de fem restauranter, der har scoret de allerbedste bedømmelser fra gæsterne selv. Og i modsætning til andre brugeranmeldelser, kan gæsterne kun bedømme en restaurant, hvis de rent faktisk har besøgt den.

I Vestdanmark ligger Lieffroy i Nyborg solidt på 1. pladsen, mens det i Østdanmark særligt er Studio, der falder i gæsternes smag.

Vestdanmark:
1. Lieffroy, Nyborg
2. Det gamle Mejeri, Mårslet
3. Fru Møllers Restaurant, Odder
4. Huset Blom, Sønderborg
5. Madindustrien, Vejle

Østdanmark:
1. Studio, København K
2. Den lille fede, København K
3. Støvlet Katrines Hus, Sorø
4. Kokkeriet, København K
5. Biotrattoria Ché F è, København K

Hver gang en gæst booker bord gennem DinnerBooking.com, får de efter restaurantbesøget tilsendt en mail med tilbuddet om at give den pågældende restaurant feedback. Gennemsnitligt benytter én ud af tre gæster sig af muligheden. Vurderingen gives ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene. Hver måned hædrer vi de 5 restauranter, der har fået de bedste anmeldelser.
Denne måneds opgørelse er baseret på 20.859 besvarelser fra gæsterne, og der er en svarprocent på 38 %, hvilket vil sige, at i alt 55.302 gæster er spurgt.

DinnerBooking lever online bookingssystemer til over 475 restauranter og caféer, håndterer næsten 10 mio. gæster om året, og DinnerBooking.com er Danmarks største restaurant-bookingsite.

Pressekontakt

Peter Thygesen
Partner
  32555048

Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire