Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/02-15   -   Pressemeddelelse

Her er januar måneds mest populære restauranter



Danmarks største restaurant-bookingsite, DinnerBooking, har lavet en opgørelse over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser i januar.

Januar er for mange en måned fyldt med nyopstartede slankekure og nye intentioner om at spare. Men derfor kan man jo godt tage en tur på restaurant alligevel - og det har masser af danskere da også valgt at gøre. Her er de restauranter, som bød på de allerbedste oplevelser for gæsterne i januar.

Top 5 i Vestdanmark (Jylland og Fyn)
1. Lieffroy, Nyborg
2. Restaurant Skovmøllen, Højbjerg
3. Huset Blom, Sønderborg
4. Gastromé, Aarhus C
5. Hærværk, Aarhus C

Top 5 i Østdanmark (Sjælland)
1. Støvlet Katrines Hus, Sorø
2. Studio, København K
3. Kong Hans Kælder, København K
4. Restaurant AOC, København K
5. Bar'Vin, København K

DinnerBookings gæstefeedback
DinnerBooking leverer online bookingsystemer til over 475 restauranter og caféer og håndterer over 8 mio. gæster om året, og DinnerBooking.com er Danmarks største restaurant-bookingsite. Hver gang en gæst booker bord via DinnerBooking, modtager bookeren et spørgeskema, hvor han/hun kan vurdere restauranten ud fra mad, betjening, stemning, samlet vurdering samt værdi for pengene med en karakter fra 1-6.

Hver måned laver DinnerBooking en opgørelse over de restauranter, som har fået de bedste gæsteanmeldelser. Denne måneds opgørelse er baseret på 16.884 besvarelser. I modsætning til andre brugeranmeldelser kan man kun bedømme en restaurant, hvis man rent faktisk har besøgt den.

Pressekontakt

Peter Thygesen
Partner
  32555048

Firma

DinnerBooking ApS
Lyongade 21, 1.
2300 København S , Danmark

  +45 32 55 50 48

http://dinnerbooking.com/

Modtag nyheder fra DinnerBooking ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire