Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
28/10-11   -   Pressemeddelelse

Danish Music Awards Folk 2011 imorgen - lørdag den 29. oktober i København

For første gang i Danish Music Awards Folks 10 årige historie afholdes begivenheden i København som et selvstændigt awardshow. Dansk roots & folk music er i en rivende udvikling og en eksportsucces, som har opnået enestående resultater internationalt. DMA 2011 samler cremen af dansk roots & folk music, når priser i fem kategorier uddeles blandt nominerede.

International succes
Med fokus på internationale branchefolks forhåndsinteresse for at networke med dansk roots & folk, har DMA 2011 valgt at placere sig i samme weekend som verdensbegivenheden WOMEX (Word Music Expo) kommer til København.
Der udgives eksklusivt en CD "Danish Roots - Growing in the World 2012" til det internationale marked. CD'en indeholder musikeksempler med 40 af de mange bands, der rejser med dansk roots & folk i hele verden.

De unge talenter
Successen for dansk roots & folk kan delvist forklares med etableringen af folkemusiklinjen på Syddansk Musikkonservatorium i Odense 1998, hvor unge danske musikere har medvirket til på samme tid at udvikle og forædle den særegne og genkendelige danske tone.

Prisoverrækkelser til Danish Music Awards Folk bindes i år sammen af små musikalske perler i form af koncerter med særligt udvalgte "roots & folk acts" som bl.a. Rasmus Lyberth (The Voice of Greenland) og Habadekuk (nordiske mestre i genren).

Der vil selvfølgelig være mulighed for at nyde god, billig mad og drikke i et internationalt forum af branchefolk fra hele verden.

Hvor: Aveny T, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg

Hvornår: 29. oktober kl. 17:00-20:30 (dørene åbnes kl 16:30)

Entre: Fri

Billeder og presse på Rasmus Lyberth & Habadekuk:

http://www.habadekuk.dk/Habadekuk_Presse_DK.pdf
http://habadekuk.dk/Habedekuk.press.photo.light.jpg

http://www.musang.dk/kategorier/folk/rasmus-lyberth/rasmus-lyberth-presse
http://www.musang.dk/wp-content/themes/default/images/rasmus_lyberth/rasmus_lybeth_rgb_300dpi.jpg

Relevant information

http://www.folkemusik.dk/defaulte.asp



Billeder


Pressekontakt


Firma

DMF
Sankt Hans Torv 26
2200 København N, Danmark

  +45 35 24 02 64

http://www.musikeren.dk

Modtag nyheder fra DMF på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire