Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/09-12   -   Pressemeddelelse

Lauritz.com sætter kunst på auktion, de aldrig har set

Kunsttegneren Kasper Heron Købke offentliggør 5. september sit nye værk A Portrait. I den forbindelse sættes et tidligere originalværk og en række prints af det endnu ikke offentliggjorte værk på auktion hos Lauritz.com. Vel og mærke uden, at man kender det endelige motiv på særtrykkene. Motivet afsløres nemlig i små bidder i løbet af den kommende uge. Allerede nu kan man dog byde på det tidligere originalværk og særtrykkene. De udløber 12. sept.; efter 'A Portrait' er endeligt offentliggjort.

I forbindelse med offentliggørelsen af værket 'A Portrait' d. 5. september bortauktioneres 8 særtryk af det nye værk. Alle nummererede, signerede og betegnede af Kasper Købke.

Hos Lauritz.com har man ingen betænkeligheder ved at sætte fokus på et værk, man aldrig har set: Mette Rode Sundstrøm, adm. dir. i Lauritz.com, siger: "Lauritz.com har altid både støttet og bakket op om samtidskunsten. Både de helt unge, up-coming kunstnere, de etablerede og de anerkendte. Kasper Købke er helt sin egen. Han har en særlig passion, grundighed og engagement i sine værker. Derfor er vi glade for at kunne sælge både et tidligere originalværk, samt de fine særtryk af 'A Portrait' og derved være med til offentliggørelsen af det eneste værk fra Købkes hånd i år."

Også for Kasper Heron Købke er der tale om et ganske særligt værk: "For mig personligt er der ingen tvivl om at dette værk for mig fremstår som det mest interessante af mine værker, både rent teknisk og visuelt. Jeg har ved dette værk fokuseret rigtig meget på det visuelle udtryk, frem for det tekniske alene. Jeg vil fortælle noget med værket, jeg vil sætte tanker i hovedet på folk. Jeg vil skabe en genkendelighed hos beskueren, men samtidig en undren." udtaler Købke om sit seneste værk, der måler 160 x 120 cm.

Fakta:
Kasper Heron Købke, der i 2010 blev kåret til årets KunstTalent af MyArtSpace.dk, har netop færdiggjort sit første og eneste værk i år. I 3 intensive måneder har Købke arbejdet dag og nat for at færdiggøre dette værk, der nu hænger i Schweiz hos den lykkelige ejer.
"Kasper, mange tak for en fuldstændig overvældende visuel oplevelse. Det endelige værk går langt ud over vores vildeste forhåbninger. Du har et spektakulært talent og en gave som fortjener den største anerkendelse. Jeg vil glæde mig over billedet resten af mine dage og passe på det som et af mine allerkæreste eje." skrev den nye ejer til Købke efter at værket til 100.000 kr. var blevet hængt sikkert op i sit nye hjem.

Følg med i den løbende offentliggørelse på www.lauritz.com

For mere information kontakt:
Lauritz.com v/ Inge-Lise Berg på tlf.: +45 7612 1709
Kasper Heron Købke på tlf.: +45 5123 9825

Relevant information

http://www.drawingsbykobke.com


Pressekontakt


Firma

Drawings by Købke
Oehlenschlægersgade 77
1663 København, Danmark

  +45 51 23 98 25

http://www.drawingsbykobke.com

Modtag nyheder fra Drawings by Købke på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire