Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/12-12   -   Pressemeddelelse

Rolf Jensen, Danmarks internationalt anerkendte forfatter og foredragsholder giver sit bud på 2013

Vi kan ikke være sikre - det kan være at angsten for fremtiden har bidt sig fast i Danmark, men det ser ud til, at der kommer positive økonomiske takter allerede i første kvartal 2013.

At privatforbruget kommer i gang sammen med erhvervslivets investeringer. Det bliver igen tid at se fremad.
Der er lige så mange fremtider som der er mennesker, men skal vi formulere det centrale perspektiv i en "maggi terning" (et koncentrat, der kan foldes ud) så vil udfordringerne både i danske virksomheder og i den offentlige sektor handle om:

Det digitaliserede bits-univers invaderer atomernes verden (den virkelige verden).
Hvad betyder det så? Når vi kun møder vores kommune via tastaturet, når undervisere kan gøre deres klasseværelse globalt. Når marken dyrkes af robotter, når online overtager offline i detailhandel, i nyheder og bøger, i musik og sundhed. Når vi selv kan fremstille produkter på 3D printeren. Det spændende er at invasionen finder sted i en globaliseret verden - og det er lige nu, det sker.

Det er den største udfordring som erhvervsliv og offentlig sektor har stået foran siden industrialiseringen i første halvdel af 1900-tallet. Den stiller derfor store krav til vores omstillingsevne, kreativitet og ikke mindst til evnen til at se fremad. Det er på tide at sige farvel til "Doom & Gloom" og se fremtiden som en ven, vi gerne vil møde og ikke som en fjende, vi vil undgå.

P.S. egen fremtid: den 3. maj udkommer min bog bl.a. i USA med titlen, "The Renaissance Society" - jeg holder mange foredrag om emnet allerede! Den danske titel er "Porten til Fremtiden".



Relevant information

http://www.dreamcompany.dk/


Pressekontakt


Firma

Dream Company as
Pile Allé 9,
2000 Frederiksberg, Danmark

  +45 70 25 07 55
  +45 30 63 76 67

http://www.dreamcompany.dk

Modtag nyheder fra Dream Company as på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire