Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/09-09   -   Pressemeddelelse

Nyt produkt med høj prioritet for kollegaerne i toget gør rejsen mere effektiv for erhvervsfolk

Mødefaciliteter undervejs i toget er et nyt tilbud til travle forretningsfolk. Og et tiltag, der skal gøre DSB 1' endnu mere tiltrækkende for erhvervslivet travle rejsende. Underdirektør Anne-Lise Bach Sørensen siger:

"DSB vil med det nye produkt hjælpe erhvervslivet med at effektivisere rejsetiden. DSB 1' tilbyder fra den 1. oktober op til fem mødepladser i en række InterCityLyn på strækningen København-Århus og Århus-København. De interesserede køber mødefaciliteterne for hele strækningen, selv om kunderne kun benytter pladser på en delstrækning. Mødezonen koster som introduktionstilbud 2.250 kroner."

I mødezonen får mødedeltagerne et aflukket afsnit, hvor de kan tale uforstyrret og samme service som på DSB1' dvs. kaffe, vand, morgenmad/snacks og frugt og fri adgang til internettet.

Udover at bidrage til en effektiv rejsetid, vil tilbuddet forhåbentlig også få flere til at lade bilen stå til fordel for toget. Det gør også transporttiden mere grøn.

Mødezonen er anbragt i den lille stillezone på DSB 1' bag glasvæggen. Her kan deltagerne afvikle deres møde uden at blive forstyrret af andre gæster i toget.

Yderligere oplysninger:
Underdirektør Anne-Lise Bach Sørensen kan kontaktes via DSB Kommunikation på 24 68 00 00.

Relevant information

http://www.dsb.dk


Pressekontakt


Firma

DSB Kommunikation
Sølvgade 40
1349 København K, Danmark

  24 68 42 21
  24 68 42 21

http://www.dsb.dk

Modtag nyheder fra DSB Kommunikation på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire