Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/06-10   -   Pressemeddelelse

DSB og TDC forlænger perioden med gratis internet

DSB's kunder mellem København og Århus er ivrige surfere. Det ses tydeligt på antallet af netbrugere, der er steget fra godt 500 om dagen til 4.000, efter at DSB og TDC i en prøveperiode har givet togkunderne gratis internet. Den periode bliver nu forlænget i godt en måned frem til den 4. juli, hvor det er muligt at koble sig gratis på internettet i alle DSB's InterCity-, InterCityLyn- og Nonstop InterCityLyn-togene mellem København og Århus.

Arbejde og tidsfordriv
"Det glæder os, at så mange af vores kunder har taget godt imod vores tilbud om gratis internet mellem København og Århus. Vi vil gerne have endnu flere til at prøve, hvor godt internet i toget fungerer og hvor let det er at udnytte tiden, hvad enten det er arbejde eller tidsfordriv, mens man rejser, uden at man mister netforbindelsen," siger underdirektør og chef for forretningsudvikling i DSB, Claus Klitholm om årsagen til at forlænge gratis-perioden.
Efter den 4. juli vil der være en ny fast lav pris på 29 kr. for fem timer.

Rigelig kapacitet
"Vores løbende kundeundersøgelser viser, at passagererne stadig er meget tilfredse med internet i tog. Det er jeg tilfreds med, at løsningen også teknisk fint klarer det ekstra pres, som gratisperioden har givet," siger direktør Peter Stig Andersen fra TDC.

TDC's undersøgelser viser også, at brugerne i gennemsnit er på internettet en time ad gangen, og selvom det individuelle forbrug er steget i forhold til tidligere, hvor det alene var kunderne på DSB 1', der gratis kunne koble sig på internettet i toget, er forbindelsen stabil og kapaciteten rigelig.

Ny billig pris
Det gratis introduktionstilbud er nu forlænget til den 4. juli, hvorefter prisen vil være 29 kr. for fem timers adgang, som skal anvendes inden for 24 timer - altså en pris på 5,8 kr. i timen for kunder, der rejser ud og hjem samme dag.

Relevant information

http://www.dsb.dk


Pressekontakt


Firma

DSB Kommunikation
Sølvgade 40
1349 København K, Danmark

  24 68 42 21
  24 68 42 21

http://www.dsb.dk

Modtag nyheder fra DSB Kommunikation på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire