Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/03-11   -   Pressemeddelelse

DTU blandt verdens ti bedste universiteter

En netop offentliggjort ranking-liste placerer Danmarks Tekniske Universitet blandt de ti bedste universiteter i verden til at publicere sammen med private virksomheder.

Det er det hollandske Universiteit Leiden, der står bag opgørelsen, som har ranket verdens universiteter på en Verdens Top-500, samt en Europa Top-300 efter hvor mange sampublikationer, universiteterne har haft med private virksomheder i perioden 2006-2008. Som man kan læse ud fra tabellerne, er DTU for tredje gang placeret blandt de ti bedste, både når man sammenligner universitetet med de øvrige universiteter i Europa - og i verden.

"Det er en fantastisk god nyhed. Den bekræfter os i, at den strategi, vi har lagt, om at DTU skal nyttiggøre viden til gavn for det omgivende samfund, rent faktisk virker. Samtidig er det en indikation på, at virksomhederne finder det interessant at samarbejde med os, fordi vi kan bidrage med viden, som de ikke kan få andre steder. Samlet set er det altså et udtryk for, at vi laver forskning i international klasse," udtaler DTU's prorektor Anders Bjarklev.

Du kan se begge ranking-lister på www.dtu.dk
En oversigt er vedhæftet.

Relevant information

http://www.dtu.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

DTU - Danmarks Tekniske Universitet
Anker Engelunds Vej 1 101A
2800 Kgs. Lyngby, Danmark

  20801067

http://www.dtu.dk/

Modtag nyheder fra DTU - Danmarks Tekniske Universitet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire