Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
17/01-12   -   Pressemeddelelse

Northzone åbner kontor i London

For første gang åbner et nordisk ventureselskab et kontor i London. Northzone åbner kontor i den tidligere Danske Klub's bygning i London og hyrer samtidig Jeppe Zink til at stå i spidsen for London-ekspansionen.

Northzone, der står bag successer som Spotify, Stepstone, Napatech, Asetek og Trustpilot, udvider nu med helt nyt kontor i London. Det er første gang, at en nordisk teknologiinvestor etablerer sig i London. Samtidig ansætter Northzone danskeren Jeppe Zink som ny General Partner og spydspids for udvidelsen i det engelske.

"Vi mener, at det er naturligt at Northzone ekspanderer ud over sin nordiske højborg. Det vil have stor værdi for vores nuværende porteføljeselskaber såvel som for fremtidige investeringer. Med udvidelsen kan vi samtidig bedre understøtte vores nuværende og fremtidige internationale investeringer," siger Gregers Kronborg, der er General Partner i Northzone i Danmark og næstformand i DVCA - brancheforeningen for venture- og kapitalfonde.

Gennem mere end 15 år har Northzone selv fungeret som springbræt for global ekspansion for unge teknologivirksomheder, og nu tager Northzone, der har kontorer i København, Oslo og Stockholm, selv et globalt spring med åbningen af et nyt kontor i London. London er ikke kun Europas finans- og kapitalcentrum, det er også et samlingspunkt for internet-, medie- og teknologi virksomheder og ledelseskompentence.

Ny mand i front

Samtidig er det lykkedes Northzone at tiltrække den 37-årige Jeppe Zink, der i mange år succesfuldt har beskæftiget sig med teknologiinvesteringer. Han kommer fra en stilling som partner i Amadeus Capital, og kender allerede London som sin hjemmebane.

"Northzone er i dag anerkendt, som en af Nordens og Europas førende teknologiinvestorer og jeg er ekstremt glad for nu at blive en del af Northzone og ser frem til en masse spændende opgaver og udfordringer her i fremtiden," siger Jeppe Zink.

I Northzone skal Jeppe Zink fortsætte sit fokus på investeringer i spændende virksomheder, der står over for en ekspansion, ligesom han vil få et medansvar for investeringsaktiviteten i Danmark.

Northzone blev etableret i 1996. Northzone har siden begyndelsen rejst seks fonde næsten 4 mia. kr. og investeret i omkring 75 virksomheder. Blandt de mest bemærkelsesværdige investeringer findes NextGenTel, Stepstone, Pricerunner, Lastminute.com og senest den meget succesfulde musikservice Spotfity.

Blå Bog, Jeppe Zink:

- Otte år i Armadeus Capital, hvor Jeppe er steget i graderne til partnerniveau. Her førte han an på en række investeringer som End2End, Agillic, Tobii, EPiServer og NYX - de tre sidstnævnte er co-investeringer med Northzone.

- Forud for Amadeus, tilbragte Jeppe fem år i Deutsche Bank, hvor han bl.a. var involveret i investeringen i COCOM, som blev solgt til Cisco i 1999. Jeppe er skolet og har arbejdet i Tyskland, og dimitterede med en MA i økonomi / Politik fra Durham University, England.

Kontakt:

Gregers Kronborg, General Partner i Northzone i Danmark og næstformand i DVCA - brancheforeningen for venture- og kapitalfonde, tlf. +45 2513 6320

Kontakt vedr. venture- og kapitalfonde:

Jannick Nytoft, adm. direktør i DVCA - foreningen for venture- og kapitalfonde, tlf. +45 2711 2071

Relevant information

http://dvca.dk


Pressekontakt


Firma

DVCA
Børsen
1217 København K, Danmark

  27 11 20 73
  27 11 20 73

http://www.dvca.dk

Modtag nyheder fra DVCA på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire