Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/11-07   -   Pressemeddelelse

Sugekop til livlige børn

Smart sugekop holder barnets tallerken på plads, selv om armbevægelserne er nok så livlige.

Med den dobbelte sugekop Napfnapf kan barnets tallerken fikseres på bordet, så maden havner i juniors mund i stedet for på gulvet.

Sugekoppen er med til at "nagle" tallerkenen fast til bordet. Derved undgår man, at den lille krudtugle med en overraskende og hurtig bevægelse sender sin tallerken ud over bordkanten og ned på gulvet - med et værre postyr og en større rengøringsaktion til følge.

Sugekoppen kommer fra fynske Dyberg-Larsen og hedder Napfnapf. Den er lavet af rengøringsvenlig silikone og er dobbeltsidet, så den kan fastholde enhver slags tallerken til bordet, blot bordet har en passende glat overflade.

Napfnapf sugekoppen fylder kun 4 x 3 centimeter, inden den anbringes under tallerkenen. De beskedne mål gør det nemt at tage sugekoppen med i en taske eller i lommen, når familien er inviteret til middag eller skal på tur, hvor der ikke altid findes "børnesikre" plastictallerkener.

Med sugekoppen i brug får hverken værterne eller forældrene nervøse trækninger, selv om barnet eventuelt får maden serveret på rigtige porcelænstallerkener.

Napfnapf sugekoppen fås i æsker med tre styk i farverne blå, orange og grøn. Vejl. udsalgspris er 129,- kroner på www.shop.dyberg-larsen.dk.

Relevant information

http://www.shop.dyberg-larsen.dk


Pressekontakt


Firma

Dyberg-Larsen ApS
Fabriksvej 1
5466 Asperup, Danmark

  +45 21 74 14 74
  +45 21 74 14 74

http://www.dyberg-larsen.dk

Modtag nyheder fra Dyberg-Larsen ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire