Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
24/11-09   -   Pressemeddelelse

Danmarksnyhed - Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator

Procter & Gamble - et af verdens førende forbrugsvarekoncerner - markedsfører nu en helt ny Clearblue digital graviditetstest med ugeindikator i Danmark.

Som noget helt nyt kan man ikke længere bare se om man er gravid, men også hvor langt henne man er og hermed hvornår undfangelsen har fundet sted.
Hvis resultatet i det digitale display er 'Gravid', vises også hvor mange uger fra befrugtningen det er gået: '1-2', '2-3' eller '3+'.

Clearblue Digital Graviditetstest med ugeindikator er over 99 % sikker fra den dag som menstruationen ventes, og meget nem at udføre.

Et timeglas symbol giver sikkerhed under testningen, og viser at graviditetstesten virker som den skal.

Der er ingen risiko for fejltolkning af resultatet, som vises tydeligt i ord i det digitale display: "˜Gravid' eller "˜Ikke gravid'.

Som eneste forhandler i Danmark tilbyder billige-teste.dk nu Clearblue Digital Graviditetstest med ugeindikator til sine kunder.

Billige-teste.dk har siden 2003 solgt graviditetstest og ægløsningstest via Internettet, og har til dato betjent mere end 100.000 tilfredse kunder i Danmark og solgt mere end 1.000.000 teste.

I dag er Billige-Teste.dk en af nordens største online-butikker for salg af graviditetsfremmende produkter, og autoriseret forhandler af Clearblue test, som er verdens førende og mest innovative producent af graviditetstest og ægløsningstest.

Procter & Gamble blev grundlagt i 1837 af lysestøberen William Procter fra England og James Gamble, en irsk sæbefabrikant. De to europæere emigrerede til Cincinnati og skabte der det, som i dag er et af verdens førende forbrugsvarekoncerner. P&G beskæftiger næsten 140.000 personer i over 80 lande. P&G er repræsenteret i alle lande i Europa.

Relevant information

http://www.billige-teste.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

E-Invasion A/S
Kigkurren 8D
2300 København S, Danmark

  70200128
  42505090

http://www.billige-teste.dk

Modtag nyheder fra E-Invasion A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire