Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
06/09-07   -   Pressemeddelelse

Ny dansk e-handelsanalyse lanceret

E-HANDEL: En ny og banebrydende analyse af dansk e-handel er netop blevet lanceret. Analysen går under navnet "Dansk e-handelsanalyse", og den er stiftet af e-handelsfonden og har Post Danmark, PBS, Kelkoo og Creuna som partnere.

En institution i dansk e-handel
Folkene og virksomhederne bag "Dansk e-handelsanalyse" har en ambition om at gøre analysen til en institution i danske e-handel, fordi der indtil i dag kun har været få pålidelige kilder, som tegner et klart af, hvordan dansk e-handel udvikler sig.

"Vi har i mange år støttet os til Danmarks Statistik og PBS, når vi skulle beskrive udviklingen i Danmark. Vi har dog savnet en analyse, som kom rundt i alle krogene af dansk e-handel, så vi kunne få et mere præcist billede af udviklingen. Derfor er jeg utroligt glad for, at vi nu har fået en analyse, som beskriver forholdene her og nu i Danmark, og som gør, at vi kan give et kvalificeret bud på, hvad krystalkuglen viser for fremtiden," fortæller e-handelsfondens direktør, Lars Schmidt Larsen.

Første nøgletal for dansk e-handel
Dansk e-handelsanalyse har netop offentliggjort nøgletal for danskernes handel på internettet i årets første 6 måneder. Nøgletallene viser blandt andet hvor mange danskere der har handlet på internettet, hvor ofte, hvor gamle de er, uddannelse, indkomst og hvad der købes.

Nøgletallene kan downloades på hjemmesiden www.e-handelsanalyse.dk.

Fremover vil Dansk e-handelsanalyse hvert kvartal offentliggøre en række nøgletal for den danske e-handelsudvikling, som bliver opsummeret i en årsrapport, som giver et samlet indblik i den danske e-handelsudvikling.

Bagom analysen
Det er e-handelsfonden, som har taget initiativet til Dansk e-handelsanalyse med Post Danmark, Creuna, PBS og Kelkoo som partnere. Konceptet bag analysen er udviklet i samarbejde med Gilling Communication & Consulting, som også har ansvar for at gennemføre analysen.

e-handelsfonden er en non-profit organisation og uafhængig af interesser, som er stiftet af Forbrugerrådet, Dansk Erhverv, Finansrådet, Dansk Industri, HK, ITEK, Dansk-IT, ITK, IT-Branchen og FDIH.

Relevant information

http://www.e-handelsanalyse.dk


Pressekontakt


Firma

e-mærket
Generatorvej 8F, 2tv
2860 Søborg, Danmark

  +45 44 85 85 90
  +45 51 94 93 03

http://www.emaerket.dk/

Modtag nyheder fra e-mærket på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire