Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/09-10   -   Pressemeddelelse

Emhart Harttung A/S - skifter navn

I 1972 overtog producenten af POP "Emhart Teknologies" den danske distributør for bl.a. POP nitter og værktøj for at etablere sig på det danske marked. Harttung var dengang et kendt navn i Danmark og var kendt for høj kvalitet, god service og dyb fagkundskab Emhart har siden 1972 beholdt navnet og markedsført sig som Emhart Harttung A/S på det danske marked.

I forbindelse med introduktionen af nyt logo - er det blevet besluttet, udelukkende at benytte det globale navn; Emhart Teknologies. Navnet vil fremover blive benyttet i al kommunikation - eksempelvis på den helt nye danske og Europæiske website.

"Dette er bestemt ikke slutningen på en epoke eller et strategiskifte" udtaler Jan Braginski, Country Manager " men blot en tydeliggørelse af vores globale identitet. Vi fortsætter uændret vores fokus på distribution af kvalitetsprodukter indenfor befæstelse med vægt på høj service og fagkundskab."

Det nye navn og logo kan allerede nu ses på www.emhart.dk og www.emhart.eu

Kort om Emhart Teknologies
Emhart Teknologies A/S er en del af det verdensomspændende Emhart Teknologies, med hovedkontor i USA. Emhart Teknologies er producenten bag de kendte POP produkter som vi leverer til befæstelsesopgaver indenfor de fleste industrier. I dag er der POP produkter i alt fra eksempelvis PC-kabinetter til biler og flyvemaskiner. Udover POP distribuerer vi en række andre befæstelsesprodukter fra internationale kvalitetsproducenter. Emhart Teknologies distribuere produkter i ca. 100 lande og har globalt mere end 2600 medarbejdere. Emhart Teknologies er et datterselskab af Stanley Black & Decker.

Relevant information

http://www.emhart.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Emhart Teknologies A/S
Farverland 1 B
2600 Glostrup, Danmark

  +45 44 84 11 00

http://www.emhart.dk

Modtag nyheder fra Emhart Teknologies A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire