Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/03-10   -   Pressemeddelelse

Lykke Friis besøger Energi Fyn

Klima- og energiministeren giver et indlæg under overskriften "Klima- og energipolitikken efter klimatopmødet".

Hvad er regeringens planer på energiområdet, hvordan vil den nye klima- og energiminister sætte sit præg på udviklingen mod et grønnere Danmark, og står klimaproblematikken stadig højt på den politiske dagsorden efter COP 15? Det kan være nogle af de spørgsmål, Lykke Friis tager op, når hun lægger vejen forbi Energi Fyn mandag den 22. marts kl. 17.00 - 19.00. Her vil ministeren give et indlæg under overskriften "Klima- og energipolitikken efter
klimatopmødet".

Bag arrangementet står Erhvervsforum Fyn og Energi Fyn.
Energi Fyns koncernchef Bent Agerholm vil ved ministerbesøget blandt andet fortælle om selskabets udviklingsaktiviteter på energiområdet og hvilke udfordringer, der møder elforsyningen i fremtidens energisystem.

Der er afsat god tid til spørgsmål til Lykke Friis, så Erhvervsforum Fyns medlemmer og de øvrige deltagere i arrangementet kan blive klogere på klima- og energiministerens holdninger.

Yderligere informationer fås hos:
Bent Agerholm, koncernchef Energi Fyn, tlf. 63 17 19 00.

Relevant information

http://www.energifyn.dk


Pressekontakt


Firma

Energi Fyn
Sanderumvej 16
5250 Odense SV, Danmark

  63 17 19 78
  22 40 19 14

http://www.energifyn.dk

Modtag nyheder fra Energi Fyn på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire