Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
13/07-11   -   Pressemeddelelse

Jönsson Invent ansætter indretningsarkitekter og designerer MDD Annette Saidj og Solveig Høye Hesse

Annette Saidj er 48 år gammel og kommer senest fra en stilling hos Dynamo Studio, som i starten af året blev overtaget af Jönsson Invent som led i udviklingen af et nyt designhus for indretning og inventar. Annette er uddannet fra Danmarks Designskole i 1986 og startede karrieren i Paris. Siden har hun været ansvarlig for flere tegnestuer og har i en årrække drevet selvstændig virksomhed, inden hun kom til Dynamo Studio i 2007.

Solveig Høye Hesse er 55 år gammel og kommer fra en stilling som indretningsarkitekt hos Anne Krogh & CO, som på lige fod med Dynamo Studio blev overtaget af Jönsson Invent i starten af året. Solveig er uddannet indretningsarkitekt i 1986 og startede karrieren med projektansættelser i hjemlandet Norge, inden hun i 1989 kom til Hvidt & Mølgaard og siden i 1998 blev ansat hos Anne Krogh & CO.

Annette og Solveig fortsætter begge deres arbejde som indretningsarkitekter og designerer i Jönsson Invents nyetablerede designafdeling DesignLab.


Relevant information

http://www.jonsson-designlab.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

Engsø Gruppen A/S
Ellekær 14
2730 Herlev, Danmark

  +45 26 79 39 80
  +45 26 79 39 80

http://www.engsoe.dk

Modtag nyheder fra Engsø Gruppen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire