Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/04-13   -   Pressemeddelelse

Engsø Gruppen a/s leverer overskud på 14,4 mio. kr.

Engsø Gruppen a/s vender bundlinjen fra minus til plus og øger den samlede ordrebeholdning for koncernens landsdækkende entreprenør- og håndværksvirksomheder.

Engsø Gruppen a/s har i 2012 realiseret en nettoomsætning på 986 mio. kr. og et resultat før skat på 14,4 mio. kr. mod en omsætning i samme periode sidste år på 871 mio. kr. og et resultat før skat på -0,2 mio. kr.

- 2012 har været et udfordrende år for Engsø Gruppen a/s, hvor stort set alle vores selskaber har positiv vækst. De investeringer, vi har gjort i organisationen, bærer nu frugt, siger Adm. direktør Per Engsø Larsen.

Jönsson a/s viser vejen
Den mere end 115 år gamle, københavnske håndværksvirksomhed, Jönsson a/s, der er datterselskab i Engsø Gruppen a/s, viser en udvikling i særklasse i den danske byggebranche: ni års vedvarende vækst, selv under krisen, en omsætning på 682,7 mio. kr. og et resultat på 31,6 mio. kr. før skat.

Resten af Engsø Gruppen a/s' datterselskaber følger trop med forbedrede resultater hos både Jönsson Invent a/s, Skana Entreprise a/s, Engsø Projektudvikling a/s og status quo hos Engsø Vest a/s, som forventes at blive til vækst på bundlinjen i 2013.

Mål 2013: bæredygtig vækst på bundlinjen
Engsø Gruppen a/s' mål ved sidste regnskabsår var at styrke indtjeningen i de enkelte datterselskaber. Det mål er stort set nået. Målet er derfor nu at fastholde og udvikle den positive vækst:

- Årsregnskabet for 2012 peger på et år, hvor Engsø Gruppen a/s efter flere års investeringer i organisationen for alvor etablerer sig som sikkert og værdifuldt valg i entreprenør- og håndværksbranchen. Nu skal vi tilpasse os de fremtidige markedsvilkår, så vi sikrer at vores datterselskaber fastholder en bæredygtig udvikling.

- Det vil vi bl.a. nå via et styrket fokus på værdiskabende projekter, hvor vi er sikret en positiv indtjening og hvor vi samarbejder med socialt og etisk ansvarlige partnere, slutter Adm. direktør Per Engsø Larsen.

For regnskabsåret 2013 forventes der for koncernen et aktivitetsniveau på niveau med 2012, men en fortsat forbedring af bundlinjen.

Om Engsø Gruppen a/s
Engsø Gruppen a/s er moderselskab for en række entreprenør- og håndværksvirksomheder fordelt over hele landet.

Kontakt:
Adm. direktør Per Engsø Larsen
Telefon: +45 4040 7445

Relevant information

http://www.engsoe.dk


Pressekontakt


Firma

Engsø Gruppen A/S
Ellekær 14
2730 Herlev, Danmark

  +45 26 79 39 80
  +45 26 79 39 80

http://www.engsoe.dk

Modtag nyheder fra Engsø Gruppen A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire