Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-15   -   Pressemeddelelse

Spjaldbo ansættes i aarhusiansk PR-bureau

Jesper Kamp Kruse fra Spjald er tiltrådt en nyoprettet stilling som journalist og kommunikationsrådgiver hos Epicent Public Relations A/S i Aarhus.

Jesper Kamp Kruse er netop blevet ansat hos PR-bureauet Epicent Rublic Relations A/S i Aarhus. Her skal han primært varetage presseopgaver for Epicents kunder samt fungere som projektleder. Tidligere har han udført PR-arbejde og strategisk kommunikation for en række forskellige organisationer og har blandt andet skrevet for BT og cykelsportshjemmesiden Feltet.dk.

Jesper på 27 år blev i 2013 bachelor i kommunikation fra Aalborg Universitet. Sideløbende med ansættelsen hos Epicent er han i gang med at færdiggøre sit speciale på kandidatuddannelsen i journalistik ved Aarhus Universitet og Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Netop Jesper Kamp Kruses alsidighed og erfaring med både kommunikative og journalistiske opgaver gør ham i stand til at løse en bred vifte af de opgaver, som Epicent varetager på forskellige platforme.

Billeder


Pressekontakt

Dennis Christensen
Pressekontakt
  70 20 89 00
  61 67 74 64

Firma

Epicent Public Relations A/S
Gåseagervej 12E, Egå, Danmark
DK-8250 Egå, Danmark

  +45 70 20 89 00

http://www.epc.as

Modtag nyheder fra Epicent Public Relations A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire