Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
25/03-09   -   Pressemeddelelse

Evaluering af projekter på basis af grundlæggende principper for god projektstyring

Det kan lade sig gøre at fastslå status for et projekt på meget kort tid, hvis man tager udgangspunkt i EPM Groups checkliste, som er opbygget med udgangspunkt i grundlæggende principper for god projektstyring og den store erfaring, som EPM Groups rådgivere har opnået ved medvirken i hundredvis projekter. Få syn for sagen på it-arkitekturkonferencen.

EPM Group er medarrangør og udstiller ved IT-arkitekturkonferencen i Århus den 1. og 2. april. På EPM Groups stand vil man kunne få en overordnet evaluering af et konkret projekt. Ud fra en række spørgsmål med udgangspunkt i nogle grundlæggende principper for god projektstyring kan EPM Group give et bud på, hvor ”skoen trykker”. Herefter vil de kunne give forslag til indsatsområder. Det er gratis og uforpligtende.

EPM Groups afsæt tages i PRINCE2® projektledelsesmetoden, som gennem de seneste år har vundet stor tilslutning fra virksomheder, institutioner og organisationer inden for såvel den offentlige sektor som den private.

Når det kan lade sig gøre på så kort tid, skyldes det ikke mindst, at EPM Groups rådgivere har erfaringer med mange hundrede projekter gennemført med PRINCE2 og herved har set, hvad der giver større eller mindre succes.

EPM Groups undervisere har endvidere undervist flere end 2.500 personer i PRINCE2 og har gennemført flere end 30 workshops for ledelser. Deres konsulenter har bistået en lang række offentlige som private virksomheder med indføring af PRINCE2 projektledelsesmetoden samt hjulpet dem med at udmønte det teoretiske kompetenceløft til praktisk anvendelse.

OM EPM GROUP:

EPM Group er et undervisnings- og rådgivningshus, der er specialiseret i indføring og udvikling af virksomheders forandringsparathed gennem forøgelse af virksomhedens projektkompetence. EPM Group er af APM Group Ltd., der varetager rettigheder vedrørende PRINCE2®, godkendt som akkrediteret trænings organisation (ATO).

FLERE INFORMATIONER:

EPM Group ApS

Partner Preben Westergaard, tlf. 70 22 15 79, pw@epmgroup.dk

Partner John A. Hunderup, tlf. 70 22 15 76, jah@epmgroup.dk



Relevant information

http://www.epmgroup.dk


Pressekontakt


Firma

EPM Group ApS
Sømandshvile Park 19
2960 Rungsted Kyst, Danmark

  +45 70 22 15 70
  +45 40 82 75 02

http://www.epmgroup.dk

Modtag nyheder fra EPM Group ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire