Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
26/04-16   -   Pressemeddelelse

Lone Saaby bliver ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget ny direktør for Sikkerhedsstyrelsen.

Det bliver den 48-årige cand.polit Lone Saaby, der skal afløse Lizzi Krarup Jakobsen som direktør i Sikkerhedsstyrelsen. Lone Saaby har solid ledererfaring fra både Landbrug & Fødevarer, Patent- og Varemærkestyrelsen og Dansk Industri. Den nye direktør er udpeget af erhvervs- og vækstministeren og tiltræder stillingen den 15. maj 2016.

Erhvervs- og vækstminister, Troels Lund Poulsen:

"Det glæder mig meget, at Lone Saaby har sagt ja til at tiltræde stillingen som direktør for Sikkerhedsstyrelsen. Med hendes mangeårige ledererfaring og solide erfaring inden for det erhvervspolitiske område er jeg overbevist om, at hun er den rette person til at videreføre og udvikle Sikkerhedsstyrelsens vigtige arbejde."

Tiltrædende direktør, Lone Saaby:

"Sikkerhedsstyrelsen løfter en vigtig samfundsopgave. Et af mine fokusområder bliver at videreudvikle en markedsovervågning, hvor sikkerheden er i højsædet, med færrest mulige byrder for erhvervslivet. Jeg glæder mig meget til at løfte opgaven sammen med styrelsens engagerede og dygtige medarbejdere."

Sikkerhedsstyrelsen er en del af Erhvervs- og Vækstministeriet og understøtter ministeriets vision om at skabe Europas bedste vækstvilkår. Gennem risikobaseret overvågning, smart regulering og kommunikation på forkant omsætter styrelsen teknisk sikkerhed til vækst til gavn for både forbrugere og virksomheder.

Pressekontakt

Kim Bové
Pressechef
  91 33 70 15
Mette Cramon
  25 43 16 53

Firma

Erhvervs- og Byggestyrelsen
Dahlerups Pakhus, Langelinie Alle 17
2100 København Ø , Danmark

  35 46 66 60

http://www.ebst.dk

Modtag nyheder fra Erhvervs- og Byggestyrelsen på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire