Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/08-16   -   Pressemeddelelse

Troels Lund Poulsen udpeger ny bestyrelse for Finansiel Stabilitet

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget en ny bestyrelse for Finansiel Stabilitet. Bestyrelsen har fået fire nye medlemmer, mens tre medlemmer fra den forrige bestyrelse er blevet genudpeget.

De nye medlemmer er: Bendt Wedell, Bente Overgaard, Anne Louise Eberhard og Ulrik Rammeskow Bang-Pedersen.

Peter Engberg Jensen (formand), Bent Naur (næstformand) og Nina Dietz Legind fortsætter i bestyrelsen.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"Jeg er meget tilfreds med den nye bestyrelse for Finansiel Stabilitet bestående af erfarne erhvervsfolk, der har et stort kendskab til den finansielle sektor, og som har kompetencer til at løfte arbejdet med at sikre fortsat finansiel stabilitet i Danmark."

Den nye bestyrelse har holdt sit første møde den 3. august.

Finansiel Stabilitets formål er at medvirke til at sikre finansiel stabilitet i Danmark, særligt ved at restrukturere og afvikle finansielle virksomheder, hvis dette bliver nødvendigt. Finansiel Stabilitet varetager samtidig den danske indskyder- og investorgarantiordning via Garantiformuen. Garantiformuens formål er at yde dækning til indskydere og investorer i institutter, der er omfattet af Garantiformuens dækningsområde, i tilfælde af rekonstruktionsbehandling eller konkurs.

Pressekontakt

Kim Bové
Pressechef
  91 33 70 15

Firma

Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 66
  33 92 31 66

http://www.evm.dk/

Modtag nyheder fra Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire