Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/03-12   -   Pressemeddelelse

Positive resultater af dansk markedsføringsindsats

Regeringen arbejder målrettet på, at Danmarks styrker og kompetencer er kendte i verden omkring os. Det er en langsigtet indsats, som skal bidrage til at skabe fremtidig vækst og beskæftigelse. Status for det seneste år viser positive resultater.

I 2011 har indsatsen i regi af "Handlingsplanen for offensiv global markedsføring af Danmark" øget fokus på offentlig-private partnerskaber. Der er bl.a. skabt et nyt sportsmarkedsføringskonsortium, ligesom der er iværksat lignende initiativer inden for sundheds- og velfærdsløsninger samt design og arkitektur. Desuden har Danmark fået et nyt grønt brand - State of Green - der bidrager til at sætte danske løsninger inden for klima, energi og miljø på den globale dagsorden.

Det understøtter regeringens vækstdagsorden, som både skal styrke de generelle erhvervsbetingelser, men også målrettet underbygge Danmarks særlige styrkepositioner.

Erhvervs- og vækstminister Ole Sohn:

- Det er godt, at initiativerne bidrager til at skabe arbejdspladser og tiltrække investeringer og turister. Det er med til at skabe fremtidens vækstmuligheder.

- At gøre opmærksom på, hvad Danmark kan og står for, sker ikke fra en dag til en anden - især ikke når det drejer sig om de store vækstmarkeder. Det kræver en langsigtet og målrettet indsats. Og vi kigger nu på, hvordan vi fremover kan blive endnu bedre til at markedsføre de styrkepositioner, regeringens vækstpolitik bygger på.

Relevant information

http://evm.dk/


Pressekontakt


Firma

Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 66
  33 92 31 66

http://www.evm.dk/

Modtag nyheder fra Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire