Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
31/01-14   -   Pressemeddelelse

Ove Sten Jensen bliver nyt bestyrelsesmedlem i European Bank for Reconstruction and Development i London

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har udpeget Ove Sten Jensen som Danmarks repræsentant i bestyrelsen for EBRD.

Danmark indgår i valggruppe med Irland, Litauen og Kosovo, der på skift varetager hvervet som henholdsvis fuldgyldigt og stedfortrædende bestyrelsesmedlem. I øjeblikket varetages posten som bestyrelsesmedlem af Irland, og udnævnelsen sker derfor formelt af det irske bestyrelsesmedlem, Mr. Sean Donlon. Ove Sten Jensen forventes at tiltræde 1. april 2014.

Ove Sten Jensen, 58 år, kommer fra en stilling som afdelingschef i kapitalmarkedsafdelingen i Danmarks Nationalbank. Han er uddannet cand. oecon fra Aarhus Universitet i 1981 og blev umiddelbart efter kandidatgraden ansat i Danmarks Nationalbank.

Ove Sten Jensen var udsendt som økonomisk attaché for den danske EU-repræsentation i Bruxelles fra 1988-90. Ove Sten Jensen har været formand for OECD's arbejdsgruppe om administration af statsgæld fra 2003-2011.

Pressekontakt


Firma

Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 66
  33 92 31 66

http://www.evm.dk/

Modtag nyheder fra Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire