Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/02-15   -   Pressemeddelelse

Analyse af offentlige myndigheders aktiviteter på private markeder

Erhvervs- og vækstministeren igangsætter en analyse af, hvordan offentlige myndigheders aktiviteter kan påvirke konkurrencen på private markeder.

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen har bedt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen udarbejde en analyse, der belyser omfanget og karakteren af offentlige myndigheders aktiviteter på markeder, hvor der er offentlige og private aktører, herunder påvirkning af konkurrencen.

Erhvervs- og vækstminister, Henrik Sass Larsen:

Det er vigtigt, at offentlige myndigheders aktiviteter ikke skader private virksomheders muligheder for at konkurrere på et marked. En effektiv konkurrence er en central drivkraft for væksten i dansk økonomi.

Vi har begrænset viden om offentlige myndigheders aktiviteter på private markeder. Jeg har derfor bedt Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om at lave en analyse, der belyser omfanget og karakteren af problemstillingen.

Beslutningen om at igangsætte analysen sker efter aftale med Venstre. Når analysen foreligger, vil erhvervs- og vækstministeren indbyde til politiske drøftelser om behovet for initiativer. Analysen forventes at være færdig ultimo 2015.

Pressekontakt

Søren Møller Nielsen
Pressesekretær
  +45 22 44 50 60

Firma

Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 66
  33 92 31 66

http://www.evm.dk/

Modtag nyheder fra Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire