Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
23/09-15   -   Pressemeddelelse

Styrkelse af iværksættermiljøer i Danmark

Åben pulje yder tilskud til udvalgte projekter, der skal styrke iværksættermiljøer i hele Danmark.

Det er hårdt arbejde at skabe en succesfuld virksomhed, og mange iværksættere finder derfor sparring og inspiration til vækst i de mange iværksættermiljøer i Danmark. En stor del af iværksættermiljøerne er båret af frivillige kræfter og ildsjæle, og de har en fælles ambition om at gøre en positiv forskel for iværksættere, der vil skabe vækst og arbejdspladser.

Erhvervsstyrelsen giver, på baggrund af en åben pulje, tilskud til en række udvalgte projekter i iværksættermiljøerne.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

"Mange private kræfter bliver brugt på at skabe gode vækstvilkår for landets iværksættere i form af sparring, adgang til kapital og en lang række iværksætternetværk. Det er en prisværdig indsats, der er vigtig for at skabe Danmarks fremtidige vækstvirksomheder. Regeringen vil gerne anerkende den indsats."
"Det er min oplevelse, at iværksætterkulturen i Danmark har været inde i en meget positiv udvikling de seneste år, og vi ser hastigt voksende iværksættermiljøer - ikke bare i hovedstaden, men i hele landet. Derfor er jeg også glad for, at vi kan give tilskud til projekter, der har aktiviteter fra København til Struer."

Fakta
Den 27. april 2015 åbnede Erhvervsstyrelsen for ansøgninger til en mindre tilskudspulje rettet mod initiativer, der styrker økosystemerne for iværksætteri i Danmark.
Der har været en stor interesse for puljen, hvor styrelsen har modtaget 121 ansøgninger om en samlet sum på ca. 51 mio. kroner. Styrelsen har ydet tilskud til syv projekter til en samlet sum af 2,2 mio. kroner.

Pressekontakt

Peter G. H. Madsen
Kommunikationsansvarlig
  +45 91 33 70 17

Firma

Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K, Danmark

  33 92 31 66
  33 92 31 66

http://www.evm.dk/

Modtag nyheder fra Erhvervsministeriet på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire