Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/04-13   -   Pressemeddelelse

Seeland International A/S vinder Greve Erhvervspris 2012

Til store klapsalver i Byrådssalen overrakte borgmester Hans Barlach torsdag d. 25. april Greve Erhvervspris 2012 til jagtudstyrsproducenten, Seeland International A/S, der er førende på sit marked i Europa.

Mere end 70 erhvervsdrivende, iværksættere og kommunale embedsfolk med tilknytning til erhvervslivet var mødt frem ved overrækkelsen af Greve Erhvervspris 2012, der fandt sted i Byrådssalen på Rådhuset torsdag d. 25. april. Erhvervsprisen gik til virksomheden Seeland International A/S.

Vækst i lokalt erhvervsliv
Greve Erhvervspris uddeles hvert år til en virksomhed, der i særlig grad har medvirket til at skabe vækst i det lokale erhvervsliv. Det er desuden et krav til vinderen, at virksomheden selv har præsteret økonomisk vækst og samtidig har bidraget til at sætte Greve på landkortet. Borgmester Hans Barlach begrundede valget af årets vinder med en række eksempler på, hvordan Seeland International A/S er en virksomhed, som både virksomheder og indbyggere i kommunen kan være stolte af at have som nabo.

"Seeland har skabt mere end 80 arbejdspladser i Greve og er i den grad medvirkende til at skabe vækst i Greves erhvervsliv. Vi er utrolig stolte af at have en virksomhed med så imponerende vækst i vores kommune", sagde borgmester Hans Barlach, da han under sin tale afslørede Seeland International A/S som prisvinder.

Seeland International A/S producerer og forhandler tøj og udstyr til jagt og friluftsliv og er markedsledende i Europa målt på omsætning. Siden begyndelsen har virksomheden forfulgt en økonomisk strategi om at investere sig til yderligere vækst. Det har resulteret i flere udbygninger af lagerkapaciteten og adskillige nyansættelser, hvoraf mange er blevet hentet til virksomheden for at medvirke til at øge omsætningen - en risikabel tilgang til vækst, som især under finanskrisen har været utænkelig for de fleste andre private virksomheder. "Men hos Seeland International A/S ser man nyansættelser som investeringer, ikke udgifter, og det fortæller lidt om deres optimistiske forretningstilgang", sagde borgmester Hans Barlach.
Seelands direktør Bent B. Rasmussen modtog prisen med stor overraskelse. Han deltog i prisuddelingen med overbevisningen om, at han blot skulle være med til at støtte Greves erhvervsliv og høre et spændende foredrag med lakridsproducenten Johan Bülow, som også var til stede ved prisoverrækkelsen. Bent Rasmussen var bekendt med, at Seeland var nomineret til prisen, men blev alligevel beæret over anerkendelsen.

"Vi er stolte af at hive trofæet hjem, som nu står som det største trofæ i vores virksomhed", sagde Bent Rasmussen med en direkte reference til jagtsporten efter at have modtaget prisen.

Bent Rasmussen var selv en af de medarbejdere, der blev hentet til virksomheden for at bidrage til yderligere vækst. Han blev ansat som administrerende direktør i 2010 og er blevet anerkendt i virksomheden for sin vedholdenhed. Bent kom fra en ledende stilling i IC Companys, så livsstilsmarkederne er på ingen måde nye for den administrerende direktør. Seeland International A/S producerer selv mærkerne Härkila og Seeland. Härkila er beklædning til jagt og friluftsliv, og Seeland er bl.a. støvler og udstyr til jagt.

Yderligere information

Erhvervs- og Turistchef Tina Charlotte Koeffoed, Greve Kommune
Mobil: 21305004


Relevant information

http://erhvervscentret.greve.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

ErhvervsCentret
Korskildelund 6
2670 Greve , Danmark

  +45 36 91 52 41
  +45 21 22 17 65

erhvervscentret.greve.dk

Modtag nyheder fra ErhvervsCentret på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire