Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/07-13   -   Pressemeddelelse

Første udenlandske back på plads i Esbjerg

Canadieren Taylor Ellington har i flere sæsoner forsøgt at få gang i en NHL-karriere. Nu fortsætter han karrieren på det europæiske kontinent og med kontrakt i Esbjerg Elite Ishockey.

Esbjerg Elite Ishockey skøjter i næste sæson ud med en spiller, der vil give sin ene arm for at komme til at spille i den mest prestigefyldte amerikanske liga.

Spilleren er den 24-årige canadier Taylor Ellington med en ishockeyopvækst i Victoria og Everett. Han skiftede i 2008 til Manitoba Moose i den amerikanske AHL-serie, og han har siden også spillet i både AHL og ECHL for henholdsvis Victoria Salmon Kings, Kalamazoo Wings, Chicago Wolves, Chicago Express, Florida Everblades og Cincinatti Cyclones.

Taylor Ellington er med sine 188 centimeter og 95 kilo en kompakt back, som man ikke uden videre vipper omkuld. Gennem de sidste sæsoner har Taylor deltaget i flere NHL training Camps og spillet NHL-træningskampe for Vancouver Canucks. Formanden for Esbjerg Elite Ishockey, Christian Rølmer Christensen, er glad for, at Ellington nu har valgt at tegne en etårig kontrakt med Esbjerg og booste sin karriere i den danske liga.

- Han er en spiller med et godt skøjteløb og et godt skud. Taylor har i amerikansk ishockey haft prædikat som en 100 % defensiv back, men både vi og han tror på, at han har format til at udvikle sig til en 2 vejs back her i Danmark i løbet af næste sæson. Han er således en forstærkning for os, og samtidig hjælper vi ham til at blive en bedre spiller og komme videre med sin karriere, siger Christian Rølmer Christensen.


Relevant information

http://www.esbjerg-eliteishockey.dk


Pressekontakt


Firma

Esbjerg Elite Ishockey A/S
Gl. Vardevej 82
6700 Esbjerg, Danmark

  76 12 66 18

http://www.esbjerg-eliteishockey.dk

Modtag nyheder fra Esbjerg Elite Ishockey A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire