Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
19/10-12   -   Pressemeddelelse

Estate Magasin går bag om Realkredit Danmarks hidtil største investering i det svenske ejendomsmarked

Realkredit Danmark satser nu markant på det svenske ejendomsmarked, hvor institutionen har opereret under radaren siden 2005. Senest er den danske realkreditkæmpe gået ind med sit hidtil største udlån i Sverige og har investeret i Garnisonen, Nordens største kontorejendom på 135.000 kvadratmeter. Garnisonen, som ligger i Stockholm, ejes af Sveriges største ejendomsselskab, Vasakronan.

- Vi forventer, at vi inden for de kommende år er dobbelt så store, som vi er i dag, i det svenske marked, siger Bjarne Jørgensen, vicedirektør i Realkredit Danmark, til Estate Magasin. Han har ansvaret for Realkredit Danmarks storkunder og dermed også for udlånet til Vasakronan.

Læs alt om Realkredit Danmarks spektakulære investering i Sverige i det nye nummer af Estate Magasin, bygge- og ejendomsbranchens uafhængige journalistiske magasin i Danmark.

Magasinet går i sit nye nummer også går tæt på den nye Bygningsstyrelses enorme udfordring med at få strømlinet 800 lejemål og -kontrakter og få fuldt overblik over de i alt 4,2 millioner kvadratmeter som staten råder over.

Læs også om vinderne af årets Estate Magasin Prisen 2012, hvor Torvehallerne blev årets projekt. Årets profil blev arkitekt Signe Kongebro fra Henning Larsen Architects, der er med til at løfte bæredygtigt byggeri frem i Danmark.

Magasinet sætter desuden i sine faste rubrikker denne gang fokus på udviklingen i Hillerød og asset management og giver overblik over ejendomsmarkedet, transaktioner, tal og tendenser samt navnenyt i ejendomsbranchen.

For uddybende kommentarer kontakt chefredaktør Kamilla Sevel på mobil 42 76 00 20 eller mail sevel@estatemedia.dk

Pressen kan få adgang til oktober-udgaven af Estate Magasin i enten papir- eller pdf-version ved henvendelse til blomsterberg@estatemedia.dk

Relevant information

http://estatemedia.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Estate Media
Stengade 83
3000 Helsingør, Danmark

  +45 69 90 24 52
  +45 27 51 17 76

http://www.estatemedia.dk

Modtag nyheder fra Estate Media på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire