Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
05/03-09   -   Pressemeddelelse

Påskeferie på Experimentarium

Så kan du godt begynde at glæde dig til påske! D. 2. april 2009, lige op til påskeferien, åbner Experimentarium en helt ny særudstilling: En Verden På Spil. Det er teamwork, aktiviteter og leg for hele familien. Alt samlet i et gigantisk brætspil.

Men en påskeferiedag på Experimentarium udvikler sig nemt til en heldagsudflugt: Du kan nemlig også sende brintraketter til vejrs i ENERGI - sol, strøm og spænding og træne dine spionevner i SPION - plus alt det andet ...

En verden på spil - 250m2 uretfærdigt brætspil
Vi er stolte af at kunne præsentere intet mindre end en verdenspremiere på et helt nyt, kæmpestort og meget uretfærdigt brætspil. Du og din familie er selv de levende spillebrikker i dette spil, som præsenterer verdens uligheder på en helt ny måde: gennem leg og aktiviteter.

I ENERGI - sol, strøm og spænding kan du eksperimentere med alt fra vind, vand, vejr til klima og nye energiteknologier. Prøv fx at sende brintraketten til vejrs, og vej CO2dåserne i 'butikken': Står der oksekød eller kylling på menuen, hvis du vil være med til at nedbringe CO2-udledningen? Et væld af aktiviteter - også I ENERGI-forsøgsbaren, som er et besøg værd i sig selv.

Forsøgsbaren - ren gør-det-selv-energi
Vil du selv lave batterier, bygge vindmøller eller brændselsceller, er det i ENERGI's forsøgsbar det foregår. Med fire halve citroner, en papirclips og et par andre småting kan du faktisk få en lampe til at lyse. Du kan også bygge små brintbiler, elmotorer og meget mere, sammen med vores piloter.

SPION - undercover I en hemmelig verden
SPION - undercover I en hemmelig verden'Danmarks første træningscenter for spioner' uddanner dagligt nye kandidater, men vi kan sagtens bruge flere ... I SPION er det DIG, der spiller hovedrollen. Du kan teste dine spionevner og tage på missioner for Det Hemmelige Politi. Du kan pille, røre, styre, kravle og klatre i de mange nye overvågnings- og spionopstillinger, mens du sniger dig rundt i det hemmelige og kryptiske univers, som det ser ud i børnehøjde.

Shows og demonstrationer
Hver dag i påskeferien byder Experimentariums piloter på masser af shows og demonstrationer.

Og glem så ikke ..."¨... vores store hovedudstilling med mere end 300 aktiviteter, som altid er et besøg værd. Vi tør godt garantere, at du ikke kommer til at kede dig ...

Pressekontakt


Firma

Experimentarium
Trangravsvej 10-12
1436 København K, Danmark

  41 25 91 17

http://www.experimentarium.dk

Modtag nyheder fra Experimentarium på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire