Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
29/01-09   -   Pressemeddelelse

ENERGI åbnede med et brag

Der var på alle måder tale om et brag af en begivenhed, da undervisningsminister Bertel Haarder i dag erklærede Experimentariums nye udstilling 'ENERGI-sol - strøm og spænding' for åben.

Braget kom fra scenen, hvor ministeren og direktør for DONG Energy, Anders Eldrup, demonstrerede deres kærlighed til 'alternativ energi': De to herrer fik det mildelst talt til at gibbe i publikum, da de ved hjælp af håndrevet pedalkraft og med et ordentligt brag antændte fem store brintballoner.

Ballonerne var naturligvis på ægte Experimentarium-vis monteret på en højst besynderlig 'Storm P-energi-maskine'.

Efter flere festlige indslag, med bl.a. dansere fra Den Kongelige Ballet, gik turen omkring selve ENERGI-udstillingen, som rummer 20 nye og spændende energi-aktiviteter - lige fra et CO2-supermarked over brintraketter til bølgemaskiner.

Fra i morgen er udstillingen åben for Experimentariums publikum, og vi håber, at rigtig mange børn, unge og voksne har lyst til at prøve kræfter med nutidens og fremtidens energi.

Pressekontakt


Firma

Experimentarium
Trangravsvej 10-12
1436 København K, Danmark

  41 25 91 17

http://www.experimentarium.dk

Modtag nyheder fra Experimentarium på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire