Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/08-12   -   Pressemeddelelse

Danmarks største iværksættermesse flyver fra reden

Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder, Iværk&Vækst, lægger fra land i nye rammer og med en række innovative messekoncepter om bord. Messen er i år flyttet til Øksnehallen, hvor der i dagene 14. og 15. september vil blive zoomet ind på unikke forretnings-koncepter, mobile apps og vækstambitioner.

Innovative idéer, skæve indtryk og farverige personligheder med ild i rumpen har været faste elementer ved Iværk&Vækst gennem messens syvårige levetid. I 2012 har Danmarks største iværksættermesse så selv valgt at tage springet ud i det ukendte og flytte teltpælene fra Forum til Øksnehallen tæt ved Kødbyen. Samtidig er en række af de velkendte messeformater blevet videreudviklet. Derfor vil deltagere og besøgende i løbet af messedagene blive konfronteret med nye tiltag som live-radio fra scenen, kreative tæsk fra KAOSPiloterne og finalen i iværksætterkonkurrencen, Creative Business Cup.

Foruden de mange nye indslag byder Iværk&Vækst atter engang på et møde med nogle af iværksættermiljøets stærkeste profiler. Blandt de største navne er JustEat-stifteren Jesper Buch, Peter Bonnén fra designfirmaet Muuto, Jakob Mikkelsen fra app-bureauet, Greener Pastures, og Betina Kühn fra Skagen Food.

Radio24syv sender desuden live fra messen. Blandt andet tyvstarter programmet "Millionærklubben" på åbningen af Iværk&Vækst. Det sker, når værter og eksperter spekulerer i gunstige investeringer for åbent tæppe på hovedscenen fredag fra klokken 9.00 til 10.00. Også iværksætterprogrammet "De seks hatte" med Anders Kanberg i spidsen sender live fra messen.

"Selvom vi satte publikumsrekord på sidste års messe, så har det ikke givet os anledning til at hvile på laurbærene - tværtimod. Vi har lyttet til de mange energiske oplægsholdere, som har optrådt på messen gennem tiden. Derfor ved vi, det er vigtigt at være i bevægelse og tænke i nye muligheder og formater. Det, synes vi, er lykkedes med årets udgave af Iværk&Vækst, og jeg glæder mig meget til at slå dørene op for de nye rammer", siger Eva Vedel fra Expo Viva, som står bag messen.

Iværk&Vækst2012 finder sted i Øksnehallen fredag og lørdag 14. og 15. september fra klokken 10 til 17. Billetter kan købes på www.ivaerk.dk og du kan følge med i seneste nyt på www.facebook.com/ivaerk. Messen arrangeres i
samarbejde med Multidata, Codan, Københavns Erhvervsservice, Erhvervsstyrelsen og Berlingske Medier.

For yderligere information
Direktør, Eva Vedel, Expo Viva, mobil 21 20 75 85
Presseansvarlig, Morten Sauer, KasterGaardbo, mobil 27 28 85 77

Relevant information

http://www.ivaerk.dk


Billeder


Pressekontakt


Firma

Expo Viva ApS
Birkevang 10
3500 Værløse, Danmark

  +45 21 20 75 85
  +45 21 20 75 85

http://www.expoviva.dk

Modtag nyheder fra Expo Viva ApS på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire