Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/02-13   -   Pressemeddelelse

Tøjbranchen tager nyt produkt med i lommen

Vi kender det godt. Irriterende fnug, hår og fnuller på den fine jakke der ikke er til at få af. Man opdager det først lige inden det vigtige møde eller midt under festen. Fnugrullen er ikke lige i nærheden og hvad stiller man så op ?

Nu kan du have løsningen med - endda i lommen, pungen eller tasken og altid klar til brug.
Det er udviklingshuset Fabrikators, som ligger i København og som har flere andre handsker på samvittigheden, der netop nu har lanceret en ny smart ultratynd "fnug-handske".

Handsken er lavet af et tyndt lag stof og på bagsiden sidder den selvklæbende effekt, som aktiveres på samme måde som vi kender det på de velkendte ruller, blot ved at fjerne det beskyttende papir. Papiret kan efter brug sættes på igen, således at handsken kan anvendes flere gange før den kasseres.

Den førende herretøjskæde, Din Tøjmand har været hurtige til at tage ideen til sig og giver handskerne gratis til deres kunder. Produktet kan endvidere findes i handelen rundt om i landet, blandt andet hos butikskæden Bahne.

Mere information kan indhentes hos Anne på anne@fabrikators.com, tlf. 32115678.

Relevant information

http://www.fabrikators.com


Billeder


Pressekontakt


Firma

FabriKators A/S
Tjornevej 18
2800 Lyngby, Danmark

  32 11 56 78
  40 60 60 47

http://www.fabrikators.com

Modtag nyheder fra FabriKators A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire