Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
01/08-14   -   Pressemeddelelse

En klassiker i nye klæder

I dag udkommer 3. udgave af den klassiske "Klinisk elektrokardiologi". Den poplære titel har fået et løft både inden i og uden på. Så nu forelægger der et tidssvarende og komplet opdateret værk om klinisk elektrokardiologi på dansk.

3. udgave af "Klinisk elektrokardiologi" er opdateret på alle punkter i forhold til forrige udgave. Samtlige kapitler har gennemgået en stor revision, blandt andet er undersøgelsesmetoder, behandlingsprocedurer og farmakoterapi ført helt up to date.

Dertil kommer, at bogens omfangsrige billedmateriale er helt nytegnet i denne udgave. Der er lagt vægt på forståeligheden og overskueligheden via de mange EKG-illustrationer, og bogen præsenterer sig som et uomgåeligt værk om klinisk elektrokardiologi på dansk.

Elektrokardiologi i klinisk sammenhæng er i fokus. Derfor vil bogen være brugbar for både den praktiserende læge, den medicinske specialist og den kardiologiske specialist. Derudover vil den være til nytte for sygeplejersken og lægen i koronarafsnittet. Desuden kan den med fordel benyttes af medicinstuderende.

Om bogens forfattere:
Bjarne Mühldorff Sigurd, MD, FESC. specialist i intern medicin og kardiologi. Tidligere overlæge og klinisk lektor ved Kardiologisk afdeling Y, Bispebjerg Hospital, København og Københavns Universitet.
Steen Pehrson, overlæge, specialist i kardiologi. Overlæge ved Hjertemedicinsk Klinik B, Hjertecentret, Rigshospitalet.
Peter Steen Hansen, overlæge, specialist i kardiologi. Overlæge ved Privathospital og Hjertecenter Varde.

Billeder


Pressekontakt

Søren Hundahl Bislev
Redaktionsassistent
  +45 35 35 62 87

Firma

FADLs Forlag A/S
Amagertorv 29B, 3. sal
1160 København K, Danmark

  35 35 62 87

http://fadlforlag.dk/

Modtag nyheder fra FADLs Forlag A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire