Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
10/08-15   -   Pressemeddelelse

Akutte kirurgiske tilstande findes nu som app!

Nu kan du nemt have den vigtige kittelbog med dig overalt; med den nye app har du nemlig adgang til bogen "Akutte kirurgiske tilstande" på både din smartphone og tablet.

"Akutte kirurgiske tilstande" er en klinikbog (og app) til medicinstuderende, yngre læger og andre med behov for viden om akut kirurgi. Denne 2. udgave er fuldt opdateret, så du kan træffe de rette beslutninger baseret på den nyeste praksis.

Ligesom bogen omfatter "Akutte kirurgiske tilstande"-app'en både generelle emner om akut kirurgi og sygdomspecifikke kapitler, blandt andet mave-tarm-kirurgiske, karkirurgiske, urologiske og thoraxkirurgiske sygdomme.
App'en er rigt illustreret og brugervenligt opbygget: I registret kan du klikke på de forskellige opslagsord, og du vil så automatisk blive sendt videre til siden, hvor ordet optræder. Den er også forsynet med en liste over relevante telefonnumre og internetsider, og der er mulighed for at lave egne notater.

App'en findes både til Apple og Android: Søg på "Akutte kirurgiske tilstande" i AppStore eller GooglePlay, og du har app'en inden for få sekunder.


Relevant information

Besøg vores hjemmeside
http://fadlforlag.dk/


Billeder


Pressekontakt

Søren Hundahl Bislev
Redaktionsassistent
  +45 35 35 62 87

Firma

FADLs Forlag A/S
Amagertorv 29B, 3. sal
1160 København K, Danmark

  35 35 62 87

http://fadlforlag.dk/

Modtag nyheder fra FADLs Forlag A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire