Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
02/01-03   -   Pressemeddelelse

Sæt strøm til restauranten...

Hvis man vil øge sin omsætning og finde flere nye kunder, kan Internettet være vejen frem for restauratører. En stadig større del af danskerne vælger restauranter og spisesteder ved brug af Internettet. Flere og flere restauratører sparer penge på indkøb og får lavere indkøbs- og logistikomkostninger, når de bruger Internettet til indkøb af varer.

Der er et stort potentiale i Internettet, når det gælder restaurationsbranchen - eksempelvis besøger 2000 hver dag AOK ("Alt om København") kun for at finde et sted at spise og AOK´s årlige nomineringer er blevet et af tilløbsstykkerne inden for branchen. "På nuværende tidspunkt er der dog stadig mange, der ikke har set potentialet i Internettet og det vil vi gøre noget ved", udtaler Hans Henrik Agger, der er direktør i Forening for Dansk Internet Handel (FDIH).

I samarbejde med HORESTA, AOK og inco Danmark inviterer FDIH d. 9. januar 2003 alle interesserede til et inspirationsarrangement, der sætter fokus på Internettets muligheder. Der bliver blandt andet sat fokus på forretningsudvikling og indkøb via Internettet samt Internetmarkedsføring.

Forretningsudvikling på nettet!
Hvordan får man idéen til at starte eller udvikle "sin forretning på nettet"? Frank Brockmann, indehaver af Løven & Bastionen, har mange positive erfaringer med Internettet i den forbindelse. Løven & Bastionen har tidligere vundet "Bedste brunch"-konkurrence på AOK - og 30 % af Løven & Bastionens bookninger foregår via nettet. Desuden køber de også mange varer via nettet. "Løven & Bastionen er et rigtig godt eksempel på en restauratør, der forstår at udnytte de let tilgængelige fordele, der ligger i brugen af Internet som restauratør", siger Hans Henrik Agger.

Køb ind online!
inco Danmark omsætter for ca. 200 mill. om året over nettet og omsætningen har været i jævn stigning i de senere år. En stigende del af deres ordrer til distribueret salg kommer gennem nettet. "Kunderne er mere tilfredse og ordrerne er større på nettet end ved andet salg", udtaler Lars Balling, marketingchef inco Danmark. inco Danmark har endda valgt at tilbyde netkunderne 1% rabat.

Restaurationsbranchen er klar til udviklingen, og nogen er allerede langt fremme. Der er dog stadig mange, der har svært ved at komme rigtigt i gang. "Planer og visioner er vigtige, når man forsøger sig med ændrede forretningsgange eller landsdækkende Internetmarkedsføring", afslutter direktør Jan Mortensen, Brancheportal A/S.

Læs mere om arrangementet på www.fdih.net

Relevant information

http://www.fdih.net


Pressekontakt


Firma

FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel
Børsen
1217 København K, Danmark

  77 25 56 01
  20 96 56 67

http://www.fdih.net

Modtag nyheder fra FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire