Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
12/09-03   -   Pressemeddelelse

eDankort - et nyt løft til en stærk e-handel

"Siden Dankortet fik sin debut på nettet i 1999 er Internethandlen blevet fordoblet hvert år. Det nye eDankort kan få samme positive betydning for Internethandlen", spår Gert Birnbacher formand for FDIH.

Det afgørende her er, at det nye eDankort giver forbrugerne mulighed for at betale via netbanken. Uden at skulle huske komplicerede kortnumre eller kontrolcifre kan de lige klikke sig over i banken for at hente pengene til deres køb. Det er en stor fordel. Betalingen sker i et kendt miljø og med stor sikkerhed. Det vil kunne få overbevist de lidt mere e-handels skeptiske personer til at prøve e-handel. Og har man først prøvet det, kommer man igen. Det viser al erfaring i hvert fald.

"Det eneste vi ikke bryder os om, er prisen på løsningen. E-handlen skal overleve på effektive og billige salgsløsninger og alt det som fordyrer e-salget, må FDIH derfor betragte med en vis skepsis. Konkret er eDankortløsningen 3 gange så dyr for butikkerne, som den nuværende løsning og det kan få nogle butikker til måske at overveje om fordelene ved eDankortet kan kompensere for merprisen. Men når det er sagt, så ser vi frem til, at e-handlen bliver udvidet til at omfatte de over 2 millioner danskere, som har en Internetbank. Og vi satser på at e-Dankortet beviser sit værd og hurtigt overhaler den nuværende mindre tidssvarende løsning.

Torsdag den 2.10.03 afholder FDIH og FDIM et arrangement om emnet, hvor alle er velkommen til at deltage og gå i skarp dialog med PBS, en udvalgt netbutik, FDIM og FDIH. Læs mere på www.fdih.net

Relevant information

http://www.fdih.net


Pressekontakt


Firma

FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel
Børsen
1217 København K, Danmark

  77 25 56 01
  20 96 56 67

http://www.fdih.net

Modtag nyheder fra FDIH - Foreningen for Distance- og Internethandel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire