Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
16/07-14   -   Pressemeddelelse

Det er okay at tjekke mails på ferien

Man skal ikke have dårlig samvittighed over at tjekke mails på ferien. En undersøgelse fra FDM travel viser nemlig, at næsten hver anden dansker synes, at det er okay, hvis partneren tager et kig i indbakken. Kun ti procent bliver irriteret, når partneren tjekker mails.

Ferie er lig med afslapning og at trække stikket helt ud. Men for mange kan det være svært helt at slippe det daglige tjek af både arbejds- og private mails. Og selvom det ligger lige for at tjekke mails på f.eks. sin smartphone, kan det være den løftede pegefinger fra familie og partner, som afholder en fra at gøre det. Men det er slet ikke alle, der bliver irriteret over, at partneren tjekker mails. Det viser en undersøgelse fra FDM travel.

"Vores undersøgelse viser måske lidt overraskende, at næsten hver anden dansker (49 %) har det fint med, at partneren tjekker mails på ferien. For manges vedkommende er det nok mest i starten af ferien, at man har behov for at tjekke sin mail for at sikre sig, at man ikke har nogen hængepartier. Og så tager det som regel altid nogle dage at vænne sig til en hverdag, hvor det faktisk er i orden, at man ikke er online", siger produkt- og indkøbschef hos FDM travel, Jesper Ewald.

Det hører sig ikke til sjældenhederne, at der bliver læst mails på ferien. Af de adspurgte danskere svarer godt 70 %, at de tjekker både arbejds- og private mails på ferien. Langt størstedelen holder sig dog til at tjekke de private mails. 43 % svarer således, at det kun er de private mails, der bliver kastet et blik på.

"Det høje tal kan hænge sammen med, at det er blevet utroligt nemt og let tilgængeligt at få adgang til sin mail. Blot ved et enkelt tryk kan man læse mails på sin smartphone eller tablet, og især mobilen har man med sig overalt. Desuden er der mange hoteller og ferieboliger, hvor man har WIFI-adgang. Men da ferien også skal bruges til at få "ladet batterierne op", kan det måske være en god idé at begrænse sin mailadgang og nyde ferien", siger Jesper Ewald.

Kun én ud af ti af de adspurgte danskere svarer, at de bliver irriteret på deres partner, hvis de tjekker mails på ferien. 20 % af de adspurgte svarer, at deres partner ikke tjekker mails på ferien.

Undersøgelsen er foretaget af Voxmeter på vegne af FDM travel og er baseret på svar fra 1.000 danskere.

Pressekontakt

Presseservice
  +45 45 27 09 67

Firma

FDM travel
Firskovvej 32
2800 Kgs. Lyngby, Danmark

  +45 45 27 09 67

http://www.fdm.travel.dk

Modtag nyheder fra FDM travel på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire