Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
09/06-11   -   Pressemeddelelse

Finnair tolv gang om ugen til Hongkong

Finnairs satsning på daglige fly fra Helsinki til Singapore, som startede den 30. maj, har været den store flynyhed i den seneste tid. Samme dag søsatte selskabet dog også den største enkeltsatsning nogensinde på én destination i Asien: Tolv fly om ugen til Hongkong! Det betyder dobbelte daglige afgange fra Helsinki mandag til fredag og daglige lørdag og søndag. Finnairs Danmarkschef, Tomi Maaniemi, siger, at dette er en længe ønsket satsning for erhvervslivet i Danmark:

- Tekstil, mode og rederibranchen er blandt vores største kunder til Hongkong. Det skyldes, at mange danske virksomheder har kontorer der og gør forretninger i Kina.
Tolv fly om ugen medfører virkelig fleksibilitet for den hyppigt forretningsrejsende. Der går altid mindst et Finnair-fly pr. dag fra Helsinki til Hongkong med fleksible forbindelser fra København.

Finnair voksede med 10 procent i maj til Asien

Finnair fortsætter væksten. Målt i passager-kilometer steg Finnairs trafik i maj 2011 med 7,4 procent i forhold til samme periode i 2010. Det er et resultat af blandt andet fortsat asiatisk vækst på 9,8 procent. Den rene passagervækst var i maj på 10,1 procent for Finnair i Asien.

Finnair indledte 30. maj daglige flyvninger til Singapore. Med nu i alt 10 destinationer i Asien booster væksten i Fjernøsten også den europæiske trafik, hvor Finnair øger andelen af større fly. Tidligere i år er der indsat yderligere 2 Embraer 190 fly på de europæiske ruter.

Efterspørgslen på langdistance-flyvninger for forretningsrejsende udvikler sig positivt og voksede i maj. Det gælder især på business class til Asien. Efterspørgslen i Japan ligger stadig under det normale niveau, men det går støt og roligt fremad.

- Efterspørgslen på forretningsrejser til Japan er ved at komme sig. Rejser direkte fra Japan til Europa ligger på et godt niveau. Japanerne står årligt for omkring 70 procent af passagerne på Finnairs japanske ruter, siger Finnais chef i Danmark, Tomi Maaniemi. Se mere her : http://www.finnairgroup.com/group/group_11_2.html

Malaysia Airlines bliver en del af oneworld alliance

Finnair får snart en ny spændende partner i oneworld alliance i form af Malaysia Airlines. Formaliteterne ventes at falde på plads om kort tid, så Malaysia Airlines efter planen bliver en del af oneworld i slutningen af 2012. Finnair ser frem til samarbejdet, fordi det giver et endnu tættere netværk af ruter i Asien. Samtidig vil det være en fremragende støtte til Finnairs nye daglige flyvninger til og fra Singapore, når der åbnes for flere forbindelser for forretningsrejsende til nabolandet Malaysia

Se Niagara-vandfaldet - Flyv med Finnair til Toronto

Niagara-vandfaldet er verdens mægtigste og mest kendte vandfald. Hvert sekund styrter millioner af liter vand ned i dybet, hvilket skaber en fantastisk lydkulisse. Faldene har en amerikansk og en canadisk side og består af to hovedafsnit, Horseshoe Falls i Canada og American Falls in USA.

Nu kan du også opleve Niagara-vandfaldet, fordi Finnair siden 26. maj begyndte at flyve til Toronto i Canada, som ligger lige nord for de berømte vandfald. Finnair flyver med Boeing 757, der kun har økonomiklasse, fem gange om ugen frem til 11. september. Pris fra: 4 850 DKK.

Fartplan:
AY031 Helsinki - Toronto 17.45 - 19.35 mandag til torsdag og søndag
AY032 Toronto - Helsinki 22.50 - 14.00 mandag til torsdag og søndag

Relevant information

http://www.finnair.dk


Pressekontakt


Firma

Finnair Group
PO Box 15
01053 Finnair, Finland, Danmark

  +358 9 818 4007

http://www.finnair.dk

Modtag nyheder fra Finnair Group på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire