Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
22/05-13   -   Pressemeddelelse

Sommerens plantetrend: Botanical Renaissance

Med sommerens plantetrend, der henter sin inspiration i renæssancens sommerhave, blæser nye og mildere vinde ind over forbrugerlandskabet. De nye strømninger afspejler sig i også i boligens blomsterarrangementer

Den klassiske renæssance betød et opgør med middelalderens fordømmende menneskesyn og gav større frihed til individet. Æstetik og en idealiseret tilgang til natur og blomster var et vigtigt omdrejningspunkt i den kunstneriske udfoldelse, og det er i dette univers, at plantetrenden Botanical Renaissance henter sin inspiration.

Sarte naturfarver
Anja Bisgaard Gaede, der er trendchef hos pej gruppen, uddyber trenden i forhold til interiørbilledet,

- Allerede fra årsskiftet så vi kunsten som igangsætter og inspirator. Den udvikling er fortsat og har nu fundet et ståsted i den klassiske renæssance, hvis popularitet blomstrer heftigt i øjeblikket.

- Vi er kommet tættere på naturens farver og det sarte, romantiserede farveudtryk. Inspirationen fra den botaniske verden udmønter sig i et hvidt, kalkagtigt udtryk, mens motiver fra naturen og sommerhaven, optræder mere ornamenteret.

- Eller sagt på en anden måde vil naturen fra at være en trend på sigt overgå til at være en stilart, forklarer Anja Bisgaard Gaede.

Plante + underlag = helhed
Trendchefen fortsætter,

- I Botanical Renaissance er det et mål at få skabt en relation eller et objekt - om man vil - der består af potteplante og underlag, hvor der med underlag menes den skjuler, fad eller vase, som planterne arrangeres og styles i.

- Oversat til praktiske planteløsninger ude hos forbrugerne vil det udmønte sig i underlag med bløde, runde former i materialer som fx keramik udført med marmoreringsteknikker eller med renæssancemotiver, træ eller metalliske overflader, som supplerer de naturlige planter og farver fra blomsternes verden perfekt.

- Ad den vej skabes det ønskede udtryk, og vi opnår det match mellem de levende potteplanter og forarbejdede underlag, som tilstræbes i trenden, slutter Anja Bisgaard Gaede.

Forslag til planter, der matcher Botanical Renaissance:
Anigozanthos
Begonia
Campanula
Gerbera
Hibiscus
Hydrangea
Kalanchoe
Pelargonium
Peperomia
Rosa

Relevant information

http://www.floradania.dk


Pressekontakt


Firma

Floradania Marketing A/S
Hvidkærvej 29
5250 Odense SV, Danmark

  65 92 62 66
  20 96 08 43

http://www.floradania.dk

Modtag nyheder fra Floradania Marketing A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire