Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
18/12-13   -   Pressemeddelelse

Hvem blev Årets Julestjerne 2013?

Utraditionelt stjernetræf mellem reality og botanik på Julestjernernes Dag den 12. december, hvor to ægte stjerner mødtes på Københavns Hovedbanegård og fik julestemningen helt i top.

Julestjerne og reality-stjerne
Hovedbanegården dannede således rammen om kåringen af Årets Julestjerne 2013, reality-stjernen Gustav Salinas, og det blev fejret med en forfriskende event, hvor Gustav gav koncert med sit band 8Ball og bagefter stillede op til foto.

Valget faldt på den farverige stjerne bl.a. på grund af hans aldrig svigtende evne til at turde skille sig ud og bringe smil frem med sin egen stil. Det er de danske julestjernegartnere og den danske plantebranches fælles markedsføringsselskab, Floradania Marketing, der står bag kåringen.

Inden koncerten gik i gang fik Gustav Salinas overrakt et diplom af en repræsentant fra Floradania, marketingkonsulent Lone Taklo, der bl.a. sagde:

- Hvert år kårer de danske julestjernegartnere og Floradania en "Årets Julestjerne". Anerkendelsen gives til en person, der gør andre mennesker stjerneglade, og hvem lever bedre op til det end dig, Gustav Salinas, som spreder så meget positiv energi, love og kærlighed, hvor du end færdes.

Elsket og hadet - men altid hot
Gustav Salinas har mere end 190.000 følgere på Facebook og er både elsket og hadet for sin ligefremme og følelsesladede stil. Den kostede ham bl.a. en flænge i hovedet og en tur på skadestuen i oktober efter et overfald fra en mindre tolerant ung fyr. Men den ubehagelige episode afholdt heldigvis ikke Gustav Salinas fra at stille op som ambassadør for den velkendte juleplante.

På samme måde som at befolkningen er delt op i to skarpe poler, når det gælder Gustav Salinas, har mange forbrugere et ambivalent forhold til den velkendte julebebuder. Gustavs mangesidede personlighed er endnu en oplagt kobling til julestjernen, der jo findes i rigtig mange forskellige farver, former og størrelser. Der er noget for alle og plads til begejstring!

Gustav Salinas taler i øvrigt flydende spansk og er dermed endnu en reference til julestjernen, der har sine rødder i Mexico og i sin tid blev indført til USA af ambassadøren i Mexico, Joel Poinsett, hvis dødsdag, den 12.12., i dag fejres som 'Poinsettia Day' eller Julestjernernes Dag.

Foto på facebook
Billederne med og af Gustav Salinas kan ses på Facebooksiden "Årets Julestjerne", www.facebook.com/aaretsjulestjerne.

For billeder i høj opløsning, klik venligst ind på www.floradania.dk / Aktuelt.

Pressekontakt

Lone Taklo
Marketingkonsulent
  65926266
  20960843

Firma

Floradania Marketing A/S
Hvidkærvej 29
5250 Odense SV, Danmark

  65 92 62 66
  20 96 08 43

http://www.floradania.dk

Modtag nyheder fra Floradania Marketing A/S på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire