Få dit eget presserum

Få dit eget presserum
04/03-13   -   Pressemeddelelse

Ny bog om Knut Hamsun udgives 22. marts

'Knut Hamsuns oprør
- Hamsun, Nietzsche og oprøret mod det moderne samfund'

Der er ikke tale om blot endnu en biografi om Nobelpristageren Knut Hamsun, men til gengæld om et længere essay med en kritisk indføring til nogle af hans sværeste, men nok også vigtigste romaner.

Hamsuns tidlige romaner fra 1890'erne er nemlig moderne, eksperimenterende litteratur der i sin tid var helt fremme i frontlinien af genrens udvikling, længe inden nogen begyndte at tænke på f.eks. James Joyce og Virginia Woolf.

Knut Hamsuns romaner peger på forfatteren som et søgende menneske på jagt efter brugbare løsninger på udfordringerne i den moderne verden. Romanerne belyser i den sammenhæng individets splittelse som noget uundgåeligt, og hermed afsløres Hamsuns store inspiration fra Nietzsche, hvilket den nye bog også går i dybden med og efterfølgende tager op til aktuel diskussion.

Bogens forfatter, Peter Hovmand er cand.mag. i Litteraturvidenskab fra Københavns Universitet. Han har tidligere skrevet fire bøger, bl.a. den roste novellesamling 'Ikke altid sådan her' der blev støttet af Statens Kunstråd.

Relevant information

http://Patagonien.dk


Pressekontakt


Firma

Forlaget Patagonien
Tinghusevej 12
3230, Danmark

  42432976
  42432976

http://Patagonien.dk

Modtag nyheder fra Forlaget Patagonien på mail

Tilmeld dig her
Vores mission er at effektivisere og formidle alle former for presse- og virksomhedsinformation og gøre den tilgængelig for alle på alle tilgængelige platforme.

om MyPressWire